Διεθνή

«Φλερτ» Μελόνι με Μασκ

«Φλερτ» Μελόνι με Μασκ

Τρυφερό τετ α τετ μεταξύ της Ιταλίδας πρωθυπουργού και του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Μια φωτογραφία που δείχνει τη Μελόνι και τον Μασκ να κοιτάζονται τα μάτια, πυροδότησε στο διαδίκτυο ερωτήματα και σχόλια για τη σχέση τους.

Ο δισεκατομμυριούχος Ελον Μάσκ απένεμε βραβείο στην πρωθυπουργό της Ιταλίας κατά τη διάρκεια του δείπνου Global Citizen Awards που διεξήχθη στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Όταν ο Μασκ έδωσε στη Μελόνι το πολυπόθητο βραβείο, το δίδυμο φάνηκε να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Ακολούθησε το σχόλιο του Μασκ ότι η  πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι είναι «ακόμα πιο όμορφη εσωτερικά παρά εξωτερικά».

Ο ιδιοκτήτης του X και πατέρας 12 παιδιών περιέγραψε επίσης τη Μελόνι  ως «αυθεντική, ειλικρινή και στοχαστική».

«Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί πάντα για τους πολιτικούς», αστειεύτηκε ο Μασκ, κάτι που κέρδισε ένα κύμα γέλιου από τους 700 παρευρισκόμενους, σύμφωνα με τους New York Times.


Φήμες για ραντεβού

Η φωτογραφία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ενώ υπήρξαν και φήμες για ραντεβού μεταξύ των δύο, κάτι που ο Μασκ το διάψευσε.

Ο Μασκ έχει επιχειρηματικά ενδιαφέροντα στην Ιταλία και στο πλαίσιο αυτό έχει κανονιστεί συνάντηση  με τη Μελόνι, κεκλεισμένων των θυρών ώστε να συζητήσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα του διαστήματος και της τεχνητής νοημοσύνης.

Μάλιστα τον Ιούνιο η Ιταλία ενέκρινε νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που επιτρέπει σε ξένες διαστημικές εταιρείες να δραστηριοποιούνται στη χώρα, προβλέποντας μάλιστα επενδύσεις 7,3 εκατ. ευρώ.

Πηγή: skai.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης