Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Η Chevron ανεβάζει την παραγωγή σε δύο κοιτάσματα στον Κόλπο του Μεξικού

Η Chevron ανεβάζει την παραγωγή σε δύο κοιτάσματα στον Κόλπο του Μεξικού

Άρχισαν οι εργασίες έγχυσης νερού

Η Chevron ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ξεκίνησε τις εργασίες έγχυσης νερού στα έργα της εταιρείας, Jack/St. Malo και Tahiti στα ανοιχτά του Κόλπου του Μεξικού των ΗΠΑ, για την ενίσχυση της ανάκτησης πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Δεδομένου ότι τα μπλοκ ξεκίνησαν την παραγωγή το 2014, το Jack/St Malo παρήγαγε σωρευτικά σχεδόν 400 εκατομμύρια ακαθάριστα βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου (boe), ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
"Η παράδοση αυτών των δύο έργων μεγιστοποιεί τις αποδόσεις από την υπάρχουσα βάση πόρων μας και συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής μας σε 300.000 καθαρά βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου την ημέρα (boepd) στον Κόλπο του Μεξικού των ΗΠΑ έως το 2026", δήλωσε ο Bruce Niemeyer, πρόεδρος της Chevron Americas' Exploration & Production.

Οι ενέσεις νερού θα προσθέσουν σχεδόν 175 εκατομμύρια boe στην ακαθάριστη τελική ανάκτηση του κοιτάσματος St. Malo, ανέφερε η εταιρεία, ενώ μελετά τρόπους για περαιτέρω αύξηση της ανάκτησης από τις εγκαταστάσεις του Tahiti και του Jack/St. Malo .
Η Chevron είναι ο φορέας εκμετάλλευσης του κοιτάσματος St. Malo και κατέχει μερίδιο 51%, ενώ είναι και ο φορέας εκμετάλλευσης των εγκαταστάσεων στην Tahiti με μερίδιο 58%.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης