Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έπεσαν Facebook, Messenger και Instagram

Έπεσαν Facebook, Messenger και Instagram

 Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν σε Facebook και Messenger, ενώ στο Instragram δεν ανανεώνεται η ροή και δεν είναι εφικτή η αποστολή και η λήψη μηνυμάτων

 

Προβλήματα με τo Facebook, το Messenger, Instagram αντιμετωπίζουν μετά τις 17:00 εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες των δημοφιλών πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης που ανήκουν στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Down Detector, τα προβλήματα ξεκίνησαν γύρω στις 17.00 ώρα Ελλάδος, με αποτέλεσμα χρήστες από διάφορες χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) να μην μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους. Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν σε Facebook και Messenger, ενώ στο Instragram δεν ανανεώνεται η ροή και δεν είναι εφικτή η αποστολή και η λήψη μηνυμάτων.

Με βάση τα στοιχεία του Down Detector οι αναφορές για προβλήματα στο Facebook και το Messenger σε παγκόσμιο επίπεδο ξεπέρασαν τις 500 χιλ., ενώ οι αναφορές από την Ελλάδα έχουν φτάει σχεδόν τις 13 χιλ.

Αντίστοχα στο Instagram, οι αναφορές παγκοσμίως έχουν ξεπεράσει τις 71 χιλ., ενώ στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τις 5 χιλ.

Το Threads, η ανταγωνίστρια πλατφόρμα του X (πρώην Twitter) του Έλον Μασκ, έπεσε επίσης, δείχνοντας στους χρήστες ένα αναδυόμενο παράθυρο που έλεγε "Κάτι πήγε στραβά, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα". Οι αναφορές ξεπέρασαν παγκοσμίως τις 700.

Η σελίδα κατάστασης της Meta την Τρίτη έκανε λόγο για "σημαντικές διαταραχές" που επηρεάζουν τη σύνδεση στο Facebook, καθώς και ορισμένες άλλες λειτουργίες της πλατφόρμας. "Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με προβλήματα πρόσβασης στις υπηρεσίες μας. Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό τώρα", ανέφερε ο εκπρόσωπος της Meta, Άντι Στόουν, σε ανάρτηση στο X.

Πηγή:capital.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης