Η Minnesota Power αναζητά προτάσεις αιολικής ενέργειας έως και 400 MW

Η Minnesota Power αναζητά προτάσεις αιολικής ενέργειας έως και 400 MW

Θα κυκλοφορήσουν στο δίκτυο μέχρι το 2027 (renews.biz)

Η αμερικανική Minnesota Power έχει εκδώσει αίτημα για που θα τεθούν στο δίκτυο μέχρι το τέλος του 2027.

Η RFP (διαδικασία υποβολής προσφορών) ακολουθεί το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Πόρων της Minnesota Power για το 2021 που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Δημοσίων Υπηρεσιών της Πολιτείας των ΗΠΑ το οποίο καλεί την εταιρεία να αποκτήσει έως και 300 MW ηλιακής ενέργειας που αξιολογείται σε ξεχωριστό RFP και 400 MW αιολικής παραγωγής.

Η προμήθεια αιολικής ενέργειας μέσω αυτής της RFP θα αυξήσει το χαρτοφυλάκιο αιολικής ενέργειας της Minnesota Power περίπου 870 MW ιδιόκτητης και συμβατικής ισχύος και θα προσφέρει στους πελάτες κατά σχεδόν 50%.

Η Minnesota Power θα εξετάσει τόσο έργα οικοδόμησης-μεταβίβασης όσο και συμβάσεων αγοράς ενέργειας, με προτίμηση για έργα ισχύος 100-200 MW και στις δύο κατηγορίες.

Η εταιρεία παρέχει επί του παρόντος περισσότερο από 50% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στους 150.000 πελάτες λιανικής της.

Ως μέρος της στρατηγικής EnergyForward για ένα μέλλον καθαρής ενέργειας, η Minnesota Power αναζητά οικονομικά αποδοτικούς αιολικούς πόρους που βρίσκονται εντός της MISO Local Resource Zone 1 με άμεσες διασυνδέσεις στο σύστημα μεταφοράς και δυνατότητα εισόδου σε εμπορική παραγωγή το 2026 ή το 2027.


Αυτό το
RFP θα προσπαθήσει να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της αιολικής ανάπτυξης και της ομοσπονδιακής νομοθεσίας όπως ο νόμος για τη μείωση του πληθωρισμού (IRA), συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων για έργα σε κοινότητες που επηρεάζονται από την ενέργεια και απαιτήσεις για τη χρήση τοπικών μισθών, τοπικό εργατικό δυναμικό για κατασκευές, μόνιμο προσωπικό και την ανάπτυξη προγραμμάτων μαθητείας.

«Το μέλλον χωρίς άνθρακα πρέπει να είναι βιώσιμο για το κλίμα, τους πελάτες και τις κοινότητες για να ευδοκιμήσουν όλοι, επομένως αναζητούμε έργα που θα δημιουργήσουν τοπικές θέσεις εργασίας, τοπικά οικονομικά οφέλη και θα εκπαιδεύσουν ανθρώπους σε τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η νέα αιολική παραγωγή στο Upper Midwest μπορεί να αξιοποιήσει έναν εξαιρετικό αιολικό πόρο και να μεγιστοποιήσει τη χρήση των περιφερειακών μέσων μεταφοράς για την παροχή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στους πελάτες μας και ταιριάζει καλά με το χαρτοφυλάκιο άλλων πόρων εφοδιασμού ενέργειας για να ανταποκριθεί αξιόπιστα στις απαιτήσεις των πελατών όλο το εικοσιτετράωρο», δήλωσε ο Josh Skelton (Chief Operating Officer της Minnesota Power).

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης