Ενέργεια

To μπλε τιμολόγιο της Φυσικό Αέριο έκανε την έκπληξη

To μπλε τιμολόγιο της Φυσικό Αέριο έκανε την έκπληξη

Η θυγατρική της ΔΕΠΑ Εμπορίας, στοχεύει να κυριαρχήσει στην αγορά του μπλε σταθερού τιμολόγιου ρεύματος, προσφέροντας σταθερό τιμολόγιο για 8 μήνες 12,3 λεπτά/κιλοβατώρα

 

Με ένα μπλε τιμολόγιο ….φθηνό σαν κίτρινο η Εταιρεία Ενέργειας Φυσικό Αέριο, φιλοδοξεί να ανακατέψει την τράπουλα στα τιμολόγια ρεύματος.

Από σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινάει η καμπάνια για την προώθηση στην αγορά του μπλε τιμολογίου της με τιμή 12,3 λεπτά/κιλοβατώρα, μια τιμή πολύ κάτω από το χαμηλότερο μέχρι σήμερα μπλε τιμολόγιο που ήταν της ΕΛΙΝ με 14,9 λεπτά/ κιλοβατώρα. 

Η θυγατρική της ΔΕΠΑ Εμπορίας, στοχεύει να κυριαρχήσει στην αγορά του μπλε σταθερού τιμολόγιου ρεύματος, προσφέροντας σταθερό τιμολόγιο για 8 μήνες 12,3 λεπτά/κιλοβατώρα. Με μερίδιο αγοράς σήμερα στο 3,3% στόχος της εταιρείας είναι να αυξήσει το μερίδιό της και να τραβήξει καταναλωτές που θα επέλεγαν πράσινα ή κίτρινα τιμολόγια.

Το μπλε τιμολόγιο που παραδοσιακά είναι ακριβότερο, από τα κίτρινα και τα πράσινα, αφού περιλαμβάνει δέσμευση τιμής. Όμως το νέο μπλε τιμολόγιο της Φυσικό Αέριο πλέον περιλαμβάνεται στα φθηνότερα της αγοράς για τον Ιανουάριο και ανταγωνίζεται ευθέως όχι μόνο τα υπόλοιπα μπλε, αλλά και από πολλά κίτρινα και πράσινα.

Σημειώνεται ότι τα δέκα φθηνότερα τιμολόγια για τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα ήταν μόνο πράσινα και κίτρινα. Κατά σειρά είναι τα εξής:

- Τα δύο φθηνότερα τιμολόγια είναι κίτρινα: της ΔΕΗ MyHome 4All στα 12,152 σεντς και της Protergia Value Fair στα 13,28 σεντς.

- Ακολουθούν τρία πράσινα τιμολόγια, της ΔΕΗ στα 13,635, της Ελινόιλ στα 14,038 και της Ήρων στα 14,052 σεντς ανά κιλοβατώρα.

- Έπεται το κίτρινο τιμολόγιο Value Simple της Protergia στα 14,06 σεντς.

  • Τη δεκάδα κλείνουν τα πράσινα τιμολόγια της NRG (14,12 σεντς), της Protergia (14,26 σεντς), της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας (14,265 σεντς) και της Volterra (14,4 σεντς). 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης