Παρενέργειες

Παρέμβαση Ε.Μυτιληναίου μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στην Morgan Stanley

Παρέμβαση Ε.Μυτιληναίου μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στην Morgan Stanley
Σχετικά Άρθρα
Έχει ξεκινήσει με έντονο ενδιαφέρον το Roadshow της Morgan Stanley με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κερδίζει το ευρύ επενδυτικό ακροατήριο, αφού νωρίτερα ανέλυσε σε επιλεγμένους εκπροσώπους μεγάλων  funds τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σε βάθος χρόνου.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο πρόεδρος της Mytilineos κ. Ε Μυτιληναίος έθεσε τον πολιτικό προβληματισμό για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη με αφορμή και το εκλογικό αποτέλεσμα της Ολλανδίας.
Είναι αλήθεια ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο λήψης αποφάσεων, στοιχείο που δεν θα πρέπει να λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά για τις ευρύτερες βάσεις των ψηφοφόρων.

O κ. Μυτιληναίος ανέφερε χαρακτηριστικά, ''βλέπουμε μια μεγάλη στροφή στην Ευρώπη σε σχέση με τα ακροδεξιά κόματα. Για παράδειγμα στην Ολλανδία την προηγούμενη εβδομάδα άρχισαν να μιλούν για Nexit, ενώ σε άλλες χώρες όπως στην Ιταλία, οι ακραίες τάσεις της άκρας δεξιάς στην Γερμανία, Γαλλία και Σλοβακία ενδυναμώνονται.
Ποιόν δρόμο ακολουθεί η Ευρώπη τις ημέρες που διανύουμε;

Και απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό είπε:

"Είστε ένας φανατικός ευρωπαϊστής και πάντα έχετε υπάρξει. Αλλά φαίνεται ότι άνθρωποι σαν και εσάς και όπως όλοι που είμαστε εδώ σήμερα, αρχίζουν να καθίστανται μειοψηφία στην Ευρώπη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης