Politics & Business

«Φρέσκος αέρας» ο Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ

«Φρέσκος αέρας» ο Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ
Mε αφορμή την διαδικασία της εκλογής του νέου αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ, στο twitter διατυπώνονται πολλές απόψεις.
Μια εξ' αυτών είναι η παρακάτω:

«Πάμε λοιπόν να πούμε κάποιες αλήθειες, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι άλλοι θα χαρούν κ άλλοι όχι. Δεκτό. Αναμφισβήτητα, ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε κ είναι σαν να άνοιξε τα παράθυρα στο παλιό αρχοντικό κ να μπήκε φως κ φρέσκος αέρας στο κόμμα. Τον κάνει αυτό ιδανικό για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ; Όχι. Φέρνει όμως πολλά μαζί του. Ισοπέδωσε την πεποίθηση για τη μηντιακή κυριαρχία του συστήματος, μόνος του χωρίς καμία υποστήριξη, τους κατατρόπωσε επικοινωνιακά μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα κ παίζει τον Μητσοτάκη μέσα στο γήπεδο του με τα ιδια όπλα. Αντιστρέφει με απίστευτη ευκολία κάθε επίθεση υπέρ του. Το βιογραφικό του είναι από τα κορυφαία κ πιο ζηλευτά της χώρας κ όχι μόνο. Είναι μαθηματική διάνοια κ έχει λάβει παγκόσμιες διακρίσεις. Άφθαρτος με καθαρά χέρια κ χωρίς εξαρτήσεις από τη διαπλοκή.

Διευθυντές δημοσκοπικών κ πολιτικοί επιστήμονες, λένε ότι οι άλλοι υποψήφιοι θα πρέπει να πουν ευχαριστώ στον γκουρού του πολιτικού μάρκετινγκ κύριο Κασσελάκη. Ανοίξτε οποίο κανάλι θέλετε, οποίο site θέλετε, είναι παντού πρώτη είδηση, αλλά πουθενά υπέρ του, μόνο εναντίον του, σε αντίθεση πχ με την κα. Αχτσιόγλου, όπου την παρουσιάζουν (χωρίς να είναι απαραίτητα έτσι βέβαια), ως την ιδανική λύση, που δεν θα δημιουργεί κ ιδιαίτερα προβλήματα στη διαπλοκή, το είπε άλλωστε κ ο κύριος Σπίρτζης. Η κυρία Αχτσιόγλου είναι εξαίρετη κ άρτια πολιτικός, απλά θεωρώ πως έχει «λάθος αυλή» κ την οδήγησε σε επικοινωνιακά-πολιτικά λάθη, με συνέπεια, η ιδια να κάψει το δυνατό της χαρτί, τον ίδιο τον εαυτό της. Είναι όμως πολύ νέα, αρκετά αξιόλογη κ σίγουρα στο μέλλον θα έχει κ πάλι την ευκαιρία με περισσότερη σοφία κ αυτό είναι κάτι που το ελπίζω, καθώς υπήρξα θερμός υποστηρικτής της για τουλάχιστον 2 χρόνια όπως έχω ξαναπεί.

Συνεχίζω δηλ να την πιστεύω κ να την θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά κεφαλαία της χώρας κ αυτό θα φανεί στο μέλλον. Τον υπέροχο κύριο Νίκο Παππά δυστυχώς τον κατέστρεψε το σύγχρονο «παραδικαστικό» που έστησε ο Μητσοτάκης κ αυτό είναι σοβαρή τροχοπέδη στο να γίνει Πρόεδρος, καθώς πληροί όλα τα κριτήρια κ αυτός. Ο συμπαθής κ.Τσακαλώτος, δυστυχώς έχει ένα σοβαρό πρόβλημα, όχι μόνο τσάκισε τη μεσαία τάξη στη φορολογία αλλά άφησε και 37 δις στον Μητσοτάκη να τα φάει με τους κολλητούς του, αντί να τα μοιράσει στον λαό προεκλογικά όπως ζητούσε ο Αλέξης Τσίπρας, κι ας μη γελιόμαστε, δεν θα μπορούσε ποτέ η Ελλάδα να έχει Πρωθυπουργό κάποιον σαν τον κύριο Τσακαλώτο, ίσως σε κάποιες δεκαετίες αλλά σίγουρα όχι τώρα. Άρα, αν θέλαμε όλοι να δούμε τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση ξανά, θα έπρεπε όλοι οι παραπάνω αξιολογότατοι πολιτικοί, να συνταχθούν τώρα, άμεσα, δίπλα σ αυτό το νέο παλικάρι που μοιάζει να έχει το μίγμα που χρειάζεται. Να του δώσουν από τη σοφια κ την εμπειρία τους, να ενωθούν μαζί του απέναντι στο τέρας του καθεστώτος κ να γίνουμε όλοι μαζί ένα ποτάμι ελπίδας για τη σίγουρη νίκη. Θελουμε όμως όλοι τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση αύριο; Αναρωτηθείτε. Θελουμε όλοι τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση ακόμη κι να αυτό στοιχίζει σε προσωπικό επίπεδο, καριέρα κτλ; Θέλουμε; Θα φανεί στην κάλπη».

www.worldenergynews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης