Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Οι επιδόσεις των ΗΠΑ στις εξαγωγές LNG - Τι έγινε στο διάστημα 13-19/10

Οι επιδόσεις των ΗΠΑ στις εξαγωγές LNG - Τι έγινε στο διάστημα 13-19/10
Η συνολική χωρητικότητα των πλοίων LNG που μεταφέρουν αυτά τα φορτία είναι 67 Bcf.
Σχετικά Άρθρα

Οι εξαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) των ΗΠΑ μειώθηκαν την εβδομάδα που έληξε στις 19 Οκτωβρίου σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ η τιμή spot του Henry Hub μειώθηκε επίσης, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας.

Ο Οργανισμός ανέφερε στην εβδομαδιαία έκθεσή του για φυσικό αέριο ότι 18 πλοία μεταφοράς LNG αναχώρησαν από τα εργοστάσια των ΗΠΑ μεταξύ 13 και 19 Οκτωβρίου, ένα φορτίο λιγότερο σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα. Η συνολική χωρητικότητα των πλοίων LNG που μεταφέρουν αυτά τα φορτία είναι 67 Bcf.

Επίσης, οι παραδόσεις φυσικού αερίου στις εγκαταστάσεις εξαγωγής LNG των ΗΠΑ ήταν κατά μέσο όρο 11,4 Bcf/ημέρα, ή 0,6 Bcf/d υψηλότερες από την περασμένη εβδομάδα.

Οι αμερικανικές αποστολές

Το εργοστάσιο Sabine Pass της Cheniere απέστειλε οκτώ φορτία και οι εγκαταστάσεις του στο Corpus Christi απέστειλαν τρεις αποστολές.

Το Cameron LNG της Sempra ανέλαβε τέσσερις αποστολές και ο τερματικός σταθμός Calcasieu Pass της Venture Global LNG απέστειλε τρία φορτία, ανέφερε η EIA, επικαλούμενη στοιχεία αποστολής από το Bloomberg Finance.

Το Elba Island, το Cove Point LNG και το Freeport LNG δεν απέστειλαν κανένα φορτίο. Ο τερματικός σταθμός Cove Point στο Μέριλαντ ξεκίνησε τις ετήσιες προγραμματισμένες δραστηριότητες συντήρησης την 1η Οκτωβρίου, ενώ το Freeport LNG παραμένει κλειστό μετά από ένα περιστατικό στην εγκατάσταση που έλαβε χώρα στις 8 Ιουνίου.

Η Freeport LNG εξακολουθεί να αναμένει να επανεκκινήσει τις δραστηριότητές της στο εργοστάσιο εξαγωγής LNG 15 mtpa στο Τέξας τον Νοέμβριο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης