Παρενέργειες

Κάτω από τις 4.300 τα futures ενόψει αναγνώρισης του Donbass

Κάτω από τις 4.300 τα futures ενόψει αναγνώρισης του Donbass
Σχετικά Άρθρα

Ακόμα χαμηλότερα οδηγούνται τα futures κάτω από τις 4.300 μονάδες ενόψει της αναγνώρισης από τον πρόεδρο Putin του Donbass και Λουχάνσκ.
Αναμφισβήτητα οι αγορές προεξοφλούν ότι πέφτει λάδι στην φωτιά, θα ακολουθήσει όξυνση και τελικά θα πάμε σε ένα ψυχροπολεμικό περιβάλλον με κυρώσεις.
Σήμερα η Wall είναι κλειστή.
 
Νωρίτερα:

Πτωτικά
έχουν γυρίσει τα futures στα 4310 μετά την επιφύλαξη των Ρώσων για την συνάντηση κορυφής με Biden

Νωρίτερα:

Στα 4.355 διαμορφώνονται τα futures του S&P σε οριακά θετικό επίπεδο έχοντας ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση από αρνητικό έδαφος στα 4.320 και έχοντας ανέβει μέχρι τις 4.400 μονάδες.


Καθοδικά
ξεκινούν τα futures το πρωί της Δευτέρας 21/2 καθώς οι αλλεπάλληλες διαψεύσεις μιας εκτόνωσης στο ουκρανικό έχουν δημιουργήσει ουσιώδεις αμφιβολλίες για την εξομάλυνση της αγοράς, ενώ αρχίζουν να δημιουργούνται πλέον ανησυχίες και για μείωση των ρυθμών ανάπτυξης. Αποτέλεσμα ο S&P να ξεκινά - 0,4% στις 4.330 μονάδες αλλά και η απόδοση του 10ετούς treasury να πέφτει στο 1,927%.
Έτσι ζημιώνονται εκείνοι που σορτάρουν τα ομόλογα, για παράδειγμα η JP Morgan μίλησε για 9 αυξήσεις επιτοκίων στο 2,25% προφανώς τελική διαμόρφωση.
Η διόρθωση λόγω αβεβαιότητες πολεμικής εμπλοκής επιταχύνει και την προεξόφληση περαιτέρω αυξήσεων των επιτοκίων οδηγούμενη προς έναν "ξεφουσκωμένο" RSI με ο,τι και να σημαίνει αυτό.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης