Τελευταία Νέα
Διεθνή

Aντiφατική εικόνα για την υγεία του Trump - Το CNN μιλά για κρίσιμο 48ωρο

tags :
Aντiφατική εικόνα για την υγεία του Trump - Το CNN μιλά για κρίσιμο 48ωρο
Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία του Trump;
Ενώ οι θεράποντες γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την υγεία του προέδρου Trump το CNN με ρεπορτάζ του να εμφανίζει εικόνα κρίσιμη για τις επόμενες 48 ώρες.
Είναι γνωστό ότι το CNN έχει εξαπολύσει σκληρή αντιπολίτευση στο πρόεδρο Trump.

To CNN  αναφέρει,"Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι σε «κρίσιμη κατάσταση» με τις ζωτικές του λειτουργίες «πολύ ανησυχητικές» σύμφωνα με πηγές του Λευκού Οίκου, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την κατάσταση της υγείας που περιέγραψαν οι γιατροί του πριν από λίγο.

«Οι ζωτικές λειτουργίες του προέδρου τις τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ανησυχητικές και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες όσον αφορά στην φροντίδα του. Δεν είμαστε ακόμη σε ένα σαφή δρόμο για πλήρη ανάρρωση» δήλωσε μια πηγή εξοικειωμένη με την υγεία του προέδρου, όπως αναφέρουν τόσο το CNN όσο και η Guardian.


Τι λένε οι θεράποντες γιατροί


Στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed νοσηλεύεται ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον Covid -19, μία εξέλιξη που προκαλεί αβεβαιότητα και προοιωνίζεται ανατροπές ακριβώς έναν μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020.
Ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται σε «πολύ κατάσταση» και ήταν απύρετος το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με την ενημέρωση του γιατρού του Λευκού Οίκου Sean Conley στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου (3/10/2020), ώρα Ελλάδας.
Σύμφωνα με τον Conley που εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν χρειάστηκε συμπληρωματικό οξυγόνο και όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως θα το χρειαστεί.
Πάντως ο γιατρός του Λευκού Οίκου απέφυγε να προσδιορίσει χρονικά πόσες ημέρες θα παραμείνει στο νοσοκομείο ο Trump.
«Επί του παρόντος» δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και δεν έχει δυσκολίες στην αναπνοή», σημείωσε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος θα λάβει πενθήμερη αγωγή με Remdesivir, διευκρίνισε ο γιατρός.
Το Remdesivir, ένα ενδοφλέβιο αντιιικό φάρμακο της Gilead, που έχει αποδειχθεί πως συντομεύει την παραμονή των ασθενών στο νοσοκομείο.
Σε πολύ κατάσταση βρίσκεται και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump, η οποία δεν αναμένεται να χρειαστεί νοσηλεία.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως λίγα λεπτά αργότερα πηγή υπό το καθεστώς της ανωνυμίας ανέφερε, πως οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες για τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος απέχει πολύ από την ανάρρωσή του, δήλωση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ιατρικό ανακοινωθέν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Αμερικανός πρόεδρος έλαβε συμπληρωματικό οξυγόνο πριν μεταβεί στο νοσοκομείο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης