Ενέργεια

Η Conoco αναμένει παραγωγή έως 1,07 εκατομμύρια boepd το τρίτο τρίμηνο του 2020

Η Conoco αναμένει παραγωγή έως 1,07 εκατομμύρια boepd το τρίτο τρίμηνο του 2020
Συνεχίζεται το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών
H αμερικανική εταιρεία παραγωγής πετρελαίου ConocoPhillips προβλέπει παραγωγή τρίτου τριμήνου από 1,05 έως 1,07 εκατομμύρια βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου την ημέρα (boepd) και όπως ανακοίνωσε σκοπεύει να συνεχίσει τις εξαγορές μετοχών μετά τη διακοπή τους λόγω της πτώσης των τιμών του αργού.

Η εταιρεία σύμφωνα με ανακοίνωσή της την Τετάρτη 30.9.2020 αναμένει μια αναπροσαρμοσμένη ζημιά που κυμαίνεται από 210 εκατομμύρια έως 260 εκατομμύρια $ για το τρίμηνο, σε σύγκριση με τη μέση εκτίμηση αναλυτή για απώλεια 243 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Refinitiv IBES.

Η ConocoPhillips που εδρεύει στο Χιούστον σκοπεύει να επαναλάβει τις επαναγορές μετοχών ύψους 1 δις $ κατά το τέταρτο τρίμηνο.

Η εταιρεία είχε αναστείλει το πρόγραμμα εξαγοράς τον Απρίλιο, καθώς τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης πετρελαίου υποχώρησαν σε χαμηλό όλων των εποχών. Είχε μειώσει κατά το ήμισυ το ετήσιο πρόγραμμα επαναγοράς των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον προηγούμενο μήνα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει αποκαταστήσει πλήρως την παραγωγή στις χαμηλότερες 48 πολιτείες των ΗΠΑ, την Αλάσκα και τον Καναδά μέχρι το τέλος του τρίτου τριμήνου.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης