Τελευταία Νέα
Ηλεκτρισμός

Τα σημαντικά deal της Vattenfall στην ηλεκτροκίνηση με Aral και BP

tags :
Τα σημαντικά deal της Vattenfall στην ηλεκτροκίνηση με Aral και BP
H συμφωνία διευκολύνει την πρόσβαση στην ηλεκτροκίνηση και τους μικτούς στόλους

Η Vattenfall έκλεισε μία από τις σημαντικότερες συμφωνίες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης με την Aral στη Γερμανία και την BP στις Κάτω Χώρες, παρέχοντας μια σειρά έξυπνων λύσεων και προτάσεων.

Ειδικότερα, η συμφωνία διευκολύνει την πρόσβαση στην ηλεκτροκίνηση και τους μικτούς στόλους. Πρώτον, εισάγοντας μια μοναδική υβριδική κάρτα, τόσο για συμβατικό καύσιμο όσο και για ηλεκτρική φόρτιση, που θα διευκολύνει την πληρωμή. Δεύτερον,  προσφέρει στους πελάτες εμπορικών στόλων της Aral και της BP την εγκατάσταση σημείων φόρτισης.

Οι πελάτες του εμπορικού στόλου μπορούν να ανεφοδιάσουν με καύσιμο ντίζελ ή βενζίνη με την "Aral Fuel & Charge Card" σε περισσότερα από 4.000 πρατήρια καυσίμων στην Ευρώπη στο δίκτυο ROUTEX. Οι οδηγοί έχουν επίσης πρόσβαση σε περισσότερα από 110.000 σημεία φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα σε όλη την Ευρώπη, εκ των οποίων τα I8.000 είναι InCharge, λόγω της νέας συνεργασίας μεταξύ Aral και Vattenfall InCharge στη Γερμανία και BP στην Ολλανδία. Αυτή η συνεργασία είναι ένα σημαντικό βήμα και δείχνει πώς η βιομηχανία βενζίνης αλλάζει και προσαρμόζεται σε έναν νέο κόσμο και τη ζήτηση των πελατών.

Ο Tomas Björnsson, Επικεφαλής της Ηλεκτροκίνησης στη Vattenfall ανέφερε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πείσουμε την Aral και την BP για τις λύσεις χρέωσης και να τις κερδίσουμε ως συνεργάτες. Η ηλεκτροκίνηση στον τομέα των μεταφορών είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέτρα για την επίτευξη των στόχων προστασίας του κλίματος».
Μαζί με τους συνεργάτες Trafineo και Vattenfall, η Aral και η BP προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα εγκατάστασης κουτιών τοίχου για την παροχή ενέργειας στο σπίτι και στην εργασία. συνδυασμός τροφοδοσίας και φόρτισης στους πελάτες είναι ένα σημαντικό βήμα για την Aral και την BP στη στρατηγική της ως κορυφαίος πάροχος κινητικότητας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης