Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποιήσεις Fauci (ΗΠΑ) για κορωνοιό: Έρχεται δύσκολο φθινόπωρο και χειμώνας

Προειδοποιήσεις Fauci (ΗΠΑ) για κορωνοιό: Έρχεται δύσκολο φθινόπωρο και χειμώνας
Ο Fauci, ένας από τους κορυφαίους ερευνητές του AIDS στον κόσμο από τη δεκαετία του 1980, προειδοποίησε για τους κινδύνους υποτίμησης του κορωνοιού
Ξεκάθαρο μήνυμα στέλνει ο επικεφαλής της ομάδας επιδημιολόγων των ΗΠΑ A. Fauci και υπεύθυνος για την διαχείριση του κορωνοιού τονίζοντας ότι έρχονται δύσκολοι μήνες ειδικά το φθινόπωρο και ο χειμώνας. 
Στον τελευταίο γύρο συνεντεύξεων και εμφανίσεων του, καθώς υπήρξαν αναφορές νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι δυνάμεις εντός του DHHS προσπαθούσαν να φιμώσουν τον Fauci ο ίδιος δήλωσε ότι, παρά την συνεχιζόμενη μείωση των καθημερινών κρουσμάτων COVID-19, οι Αμερικανοί δεν πρέπει να παραιτηθούν από την μάχη ενάντια στην πανδημία.
Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ με τις ΗΠΑ να φθάνουν στους 200.000 θανάτους και 6 εκατομμύρια κρούσματα ο Fauci προειδοποίησε ότι «πρέπει να προσέξουμε πολύ το φθινόπωρο και το χειμώνα, γιατί δεν πρόκειται να είναι εύκολη περίοδος. .
Όσον αφορά το νεότερο "hot spot" κρουσμάτων στα Midwest και την επικείμενη απειλή ενός δεύτερου κύματος στις ΗΠΑ, όπως αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γαλλία και την Ισπανία, ο Fauci προειδοποίησε ότι "είναι πραγματικά καταθλιπτικό να το βλέπεις να έρχεται.
Ο Fauci, ένας από τους κορυφαίους ερευνητές του AIDS στον κόσμο από τη δεκαετία του 1980, προειδοποίησε για τους κινδύνους υποτίμησης του κορωνοιού.
Συγκρίνει την πανδημία με τις πρώτες μέρες του HIV, ως προς το πώς κλιμακώθηκε και, στην περίπτωση του COVID-19, πώς θα μπορούσε να συνεχίσει να κλιμακώνεται.
Μην υποτιμήσουμε ποτέ, τις δυνατότητες της πανδημίας.
Και μην προσπαθείτε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων
Ωστόσο ορισμένοι επικριτές αναφέρουν ότι οι προβλέψεις του Fauci δεν ήταν πάντα αξιόπιστες, ωστόσο ο ίδιος έχει διατυπώσει επιφυλάξεις ακόμη και για το εμβόλιο.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης