Διεθνή

Mε περιουσία 110 δισ. δολ ο Musk (Tesla), έγινε ο 3ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

tags :
Mε περιουσία 110 δισ. δολ ο Musk (Tesla), έγινε ο 3ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο
Εκτόπισε τον ιδρυτή του Facebook Μ. Zuckerberg ο E. Musk στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη
Ο Elon Musk ξεπέρασε τον Mr Facebook, Mark Zuckerberg κι έγινε σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου, ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία που η αξία της ανέρχεται στα 110 δισεκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με τον Κατάλογο Δισεκατομμυρούχων του Bloomberg, ο Musk ξεπέρασε τον συνιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, καθώς οι μετοχές της Tesla συνέχισαν το αδυσώπητο ράλι τους μετά από το split των μετοχών.
Από τις 11:25 π.μ., ο Musk είχε αξία 111,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε σύγκριση με 110,5 δισεκατομμύρια δολάρια για τον Zuckerberg.
Ο πίνακας Νο 1 δείχνει την απόλυτη καθαρή αξία των κορυφαίων 10 δισεκατομμυριούχων στον κόσμο στο κλείσιμο της Παρασκευής 28/8.
Και ο πίνακας Νο 2 δείχνει πως σήμερα το πρωί, η καθαρή αξία του Musk αυξήθηκε κατά 7 δισεκατομμύρια δολάρια, βάζοντας τον στην 3η θέση.
Όπως σημειώνει το Bloomberg, "Ο Musk έχει δει μια μετεωρική άνοδο του πλούτου του, με την καθαρή του αξία να αυξάνεται κατά 76,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, καθώς οι μετοχές της Tesla αυξήθηκαν περισσότερο από 475%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν φέτος επιτευχθούν όλοι του οι στόχοι, μπορεί η χρονιά να κλείσει με ακόμη 50 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδος.
 
Πίνακας Νο 1
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/2020-08-31_0.jpg?itok=44NJ3hLd

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης