Τελευταία Νέα

Σε λειτουργία από την EDP Renewables αιολικό πάρκο 200 MW στις ΗΠΑ

tags :
Σε λειτουργία από την EDP Renewables αιολικό πάρκο 200 MW στις ΗΠΑ
Η εγκατεστημένη χωρητικότητα της EDPR τροφοδοτεί ήδη περίπου 412.000 μέσες κατοικίες στην πολιτεία του Ιλλινόις

Η EDP Renewables (EDPR), παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αιολικής ενέργειας στον κόσμο, ανακοινώνει ότι το Harvest Ridge Wind Farm των 200 MW έχει ολοκληρώσει την κατασκευή του και τώρα λειτουργεί πλήρως παράγοντας καθαρή ηλεκτρική ενέργεια στο Ιλινόι των ΗΠΑ.

Η εγκατεστημένη χωρητικότητα της EDPR τροφοδοτεί ήδη περίπου 412.000 μέσες κατοικίες στην πολιτεία του Ιλλινόις, εκτός από τη σημαντική συμβολή στην τοπική οικονομία και περιβάλλον.

Η EDP Renewables είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης και χειριστής αιολικών πάρκων στο Ιλινόις με 1.201 MW εγκατεστημένης ισχύος. Εκτός από το Harvest Ridge, το αποτύπωμα της EDPR περιλαμβάνει το αιολικό πάρκο Bright Stalk των 205 MW στην κομητεία McLean, το Rail Splitter των100 MW στο Tazewell και το Logan County, το Top Crop των 300 MW στο LaSalle και το Grundy County, και τα Twin Groves των 398 MW στην κομητεία McLean.

Με 53 αιολικά πάρκα, οκτώ ηλιακά πάρκα και επτά περιφερειακά γραφεία σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, η εταιρεία έχει αναπτύξει περισσότερα από 7.500 MW και λειτουργεί περισσότερα από 7.200 MW έργων ανανεώσιμης ενέργειας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης