Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Επίσκεψη υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη στη Σαντορίνη

Επίσκεψη υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη στη Σαντορίνη
Το πρόγραμμα ξεκινά ενάμιση μήνα μετά και τις σχετικές δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μετατρέποντας τη Σαντορίνη σε πρότυπο νησί ως προς την ανακύκλωση

Στη Σαντορίνη μεταβαίνει αύριο, Σάββατο 1 Αυγούστου,  ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλη Γραφάκο για τα εγκαίνια του προγράμματος της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) στο νησί.

Το πρόγραμμα ξεκινά ενάμιση μήνα μετά και τις σχετικές δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μετατρέποντας τη Σαντορίνη σε πρότυπο νησί ως προς την ανακύκλωση.

Για το θέμα αυτό, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη τύπου με τον Δήμο Θήρας και την ΕΕΑΑ στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η επίσκεψη του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα ολοκληρωθεί με συνάντηση εργασίας με το ΔΣ του νέου Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κατά την οποία θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η υλοποίηση του νέου μοντέλου διαχείρισης απορριμμάτων για το Νότιο Αιγαίο και τη Σαντορίνη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης