Επιχειρήσεις

Εισαγωγή της ELVICTOR GROUP στο OTCQB MARKET

Εισαγωγή της ELVICTOR GROUP στο OTCQB MARKET
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Η ELVICTOR GROUP, INC. (USA) ανακοίνωσε την εισαγωγή της στο OTCQB MARKET και το νέο Διοικητικό της Συμβούλιο.
Η εισαγωγή της εταιρείας στο OTCQB αποτελεί µέρος του οράµατός µας, βάσει του επιχειρηµατικού σχεδιασµού, που έχει εκπονηθεί από τη διεθνή εταιρεία ERNST & YOUNG.

Εν µέσω κρίσης και πανδηµίας, η ELVICTOR GROUP, INC. (USA), η πρώτη ιστορικά και παγκοσµίως ναυτιλιακή εταιρεία ∆ιαχείρισης Πληρωµάτων, που εισήχθη σε χρηµατιστηριακή αγορά, πέτυχε την άνοδό της στο OTCQB Market των ΗΠΑ, από τα PINK SHEETS που ήταν.

Ο ∆ιευθύνων Σύµβουλος της ELVICTOR GROUP, INC. (USA), κ. Κωνσταντίνος Σ. Γαλανάκης µετά την επιτυχή εισαγωγή της εταιρείας στο OTCQB, δήλωσε:

«Η εταιρεία µας, αφού εκπλήρωσε επιτυχώς όλα τα προαπαιτούµενα της Χρηµατιστηριακής νοµοθεσίας, από την 25η Ιουνίου 2020 είδε τις µετοχές της να διαπραγµατεύονται στο OTCQΒ.

Βασικό στοιχείο στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας µας, αποτέλεσαν οι πρώτοι επενδυτές µας, οι οποίοι µας τίµησαν µε την εµπιστοσύνη τους, εξοπλίζοντάς µας µε τα εργαλεία που χρειαζόµασταν για να ξεκινήσουµε να χαράζουµε την καινούρια πορεία του οµίλου µας.

Επιπλέον, ευρίσκοµαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, ότι στο νέο επταµελές ∆ιοικητικό Συµβούλιο της ELVICTOR GROUP, INC. (USA) συµµετέχουν τέσσερις επιφανείς και διακεκριµένοι παράγοντες της Ναυτιλίας, ως ανεξάρτητα µέλη (Independent Board Members).

Με ιδιαίτερη χαρά, τους καλωσορίζουµε και τους ευχαριστούµε για την τιµή που µας έκαναν, πιστεύοντας στο όραµά µας. Είναι βέβαιο, ότι η συµµετοχή τους θα συµβάλει στη σωστή λήψη αποφάσεων, ώστε να το πραγµατοποιήσουµε.»

Το νέο επταµελές ∆.Σ. της ELVICTOR GROUP, INC. (USA) απαρτίζεται από:

1. Σταύρος Γαλανάκης - Πρόεδρος 2. Κωνσταντίνος Γαλανάκης - ∆ιευθύνων Σύµβουλος 3. Παναγιώτης Τόλης - Υπεύθυνος Επενδυτικών Σχέσεων 4. Λάµπρος Χαχάλης - Ανεξάρτητο Μέλος 5. Γεώργιος Ξηραδάκης - Ανεξάρτητο Μέλος 6. Λάµπρος Θεοδώρου - Ανεξάρτητο Μέλος 7. Θεόδωρος Νικολόπουλος - Ανεξάρτητο Μέλος

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης