Τελευταία Νέα

Εξόφληση από τον ΔΑΠΕΕΠ όλων των παραγωγών ΑΠΕ με αυτοτιμολόγηση για τον Απρίλιο

Εξόφληση από τον ΔΑΠΕΕΠ όλων των παραγωγών ΑΠΕ με αυτοτιμολόγηση για τον Απρίλιο
Έχουν ξεκινήσει, και θα ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, οι πληρωμές από τον ΔΑΠΕΕΠ και των υπόλοιπων τιμολογίων
Ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη η εξόφληση από τον ΔΑΠΕΕΠ όλων των παραγωγών ΑΠΕ με αυτοτιμολόγηση για τον μήνα Απρίλιο.

Τα τιμολόγια αυτοτιμολόγησης που εξοφλήθηκαν ανέρχονται σε 4.550 και εκπροσωπούν το 92% του συνόλου των τιμολογίων του μηνός Απριλίου 2020. Για την εξόφλησή τους, ο Διαχειριστής κατέβαλε το συνολικό ποσό των 63.443,53 ευρώ.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα οι πληρωμές των υπόλοιπων τιμολογίων.

Υπογραμμίζεται ότι οι παραγωγοί μπορούν πλέον εύκολα και άμεσα να υπαχθούν στη διαδικασία της αυτοτιμολόγησης, μέσω του νέου ιστότοπου του ΔΑΠΕΕΠ. Ήδη μεγάλος αριθμός παραγωγών αξιοποιώντας την απλοποιημένη διαδικασία γράφτηκε στην υπηρεσία, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των τιμολογίων που εξοφλήθηκε νωρίτερα.

Με τη διαδικασία αυτή, η έκδοση του τιμολογίου γίνεται απευθείας από την αρμόδια οικονομική υπηρεσία του ΔΑΠΕΕΠ και αποστέλλεται κατευθείαν στο Portal του παραγωγού, δύο εργάσιμες ημέρες μετά την έκδοση του σχετικού ενημερωτικού σημειώματος.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης