Τελευταία Νέα

Νέος επικαιροποιημένος Επενδυτικός Οδηγός Φωτοβολταϊκών από τον ΣΕΦ

Νέος επικαιροποιημένος Επενδυτικός Οδηγός Φωτοβολταϊκών από τον ΣΕΦ
Παρουσιάζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος, προκειμένου να ξεκινήσει τις αντίστοιχες διαδικασίες για επένδυση στα φωτοβολταϊκά

Έναν πρακτικό οδηγό για επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά ετοίμασε ο ΣΕΦ για κάθε ενδιαφερόμενο, δίνοντας μια αναλυτική εικόνα του νέου περιβάλλοντος που διαμορφώνεται στις ΑΠΕ.
Οι επιλογές που έχει κάποιος που θέλει να επενδύσει στα φωτοβολταϊκά είναι είτε να πωλήσει την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια στο δίκτυο είτε να εγκαταστήσει ένα σύστημα αυτοπαραγωγής για κάλυψη μέρους ή και όλης της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που έχει.
Παράλληλα, παρουσιάζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος, προκειμένου να ξεκινήσει τις αντίστοιχες διαδικασίες για επένδυση στα φωτοβολταϊκά.
Μια από αυτές είναι η αυτοπαραγωγή με ενεργειακό συμφηφισμό (net-metering), η Αυτοπαραγωγή με πώληση έως και του 20% της παραγόμενης ενέργειας (αφορά επιχειρήσεις), και η πώληση όλης της παραγόμενης ενέργειας στο δίκτυο.



Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τον επενδυτικό οδηγό στη διεύθυνση: www.helapco.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης