Επικαιρότητα

To lockdown «ξεκλείδωσε» άγνωστες μέχρι σήμερα αγορές - Οι υπηρεσίες της Everypay

To lockdown «ξεκλείδωσε» άγνωστες μέχρι σήμερα αγορές - Οι υπηρεσίες της Everypay
Η Ελλάδα έχει από τα μικρότερα ποσοστά διαδικτυακών αγορών Πανευρωπαϊκά με κάτω από 40%, που σημαίνει ότι υπάρχει εκεί έξω μια τεράστια μερίδα συμπολιτών μας οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το ηλεκτρονικό εμπόριο

Η γενική απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ένα δραστικό μέτρο περιορισμού το οποίο στόχο έχει να μειώσει τον ρυθμό εξάπλωσης του κορονοϊού. Αυτά γνωστά από όλα τα μέσα ενημέρωσης.
Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι ότι 260 εκ Ευρωπαίοι, δηλαδή ένας στους 2 Ευρωπαίους (πηγή Eurostat) ξόδεψαν ήδη περισσότερα από 620 δις σε on line αγορές το 2019. Σε μερικές χώρες όπως η Γερμανία, η Αγγλία, η Σουηδία, το ποσοστό εκείνων που ψώνισαν έστω μια φορά είναι πάνω από 80%!
Οι αγορές αφορούν ρούχα, παπούτσια, βιβλία, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα.
Στην έρευνα που δημοσιεύτηκε μόλις σήμερα από την GRECA τα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουν την μεγαλύτερη πτώση είναι αυτά ακριβώς.
«Το 92% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι οι τρέχουσες συνέπειες της πανδημίας  έχει ήδη επηρεάσει τις επιχειρήσεις τους ενώ οι κλάδοι που φαίνεται να πλήττονται περισσότερο είναι: Είδη μόδας, αθλητικά είδη, κοσμήματα, είδη σπιτιού, λευκές συσκευές».

Η Ελλάδα έχει από τα μικρότερα ποσοστά διαδικτυακών αγορών Πανευρωπαϊκά με κάτω από 40%, που σημαίνει ότι υπάρχει εκεί έξω μια τεράστια μερίδα συμπολιτών μας οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το ηλεκτρονικό εμπόριο.
Ο κυρίως λόγος είναι η απουσία εξοικείωσης με τις ηλεκτρονικές αγορές και η έλλειψη εμπιστοσύνης στα μέσα πληρωμών των διαδικτυακών αγορών.
Στις παρούσες συνθήκες από την μια πρέπει οι έμποροι να αποκτήσουν άμεσα κανάλια επικοινωνίας με το κοινό τους διαδικτυακά και από την άλλη να δώσουμε γρήγορα έξυπνους, ασφαλής και γρήγορους τρόπους πληρωμών στον εμπορικό κόσμο έτσι ώστε να εμφυσήσουμε το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας καταναλωτές προσφέροντάς εύκολες και λειτουργικές λύσεις. Ευτυχώς η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει εδώ άμεσα και η Everypay μια αμιγώς ελληνική εταιρεία παρέχει σύγχρονα, λειτουργικά και προπάντων απόλυτα ασφαλή εργαλεία για να πραγματοποιήσει κάποιος τις αγορές του διαδικτυακά χωρίς καν την ύπαρξη site.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης