Ενέργεια

Ανεπηρεάστες από τον coronavirus οι ιταλικές εταιρείες LNG - Υπό κανονικές συνθήκες οι εργασίες

tags :
Ανεπηρεάστες από τον coronavirus οι ιταλικές εταιρείες LNG - Υπό κανονικές συνθήκες οι εργασίες
Κανονικά διεξάγεται το έργο των εταιρειών

Παρά την πανδημία του κορωναϊοού και τα κρούσματα στην Ιταλία, δύο σημαντικές εγκαταστάσεις LNG της χώρας λειτουργούν κανονικά, δίχως εμπόδια στο έργο τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το Platts, η Eni συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητές της στην χώρα, ενώ υπάλληλοί της, που εδρεύουν στα γραφεία της San Donato Milanese,  κλήθηκαν να εργαστούν από την οικία τους μέχρι τουλάχιστον τις 28 Φεβρουαρίου.

«Δεδομένης της λειτουργικής πολυπλοκότητας των βιομηχανικών δραστηριοτήτων της στα γραφεία, η εταιρεία θα διατηρήσει τη λειτουργική επίβλεψη για να εγγυηθεί την πλήρη ασφάλεια των λειτουργιών της» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι το San Donato Milanese, είναι ένα σημαντικό διοικητικό και επιχειρησιακό κέντρο της Eni, το οποίο περιλαμβάνει ένα ερευνητικό κέντρο πετρελαίου και φυσικού αερίου και την Enipower, η οποία εκμεταλλεύεται έξι θερμοηλεκτρικά εργοστάσια στην Ιταλία.Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις της Snam τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την προστασία των υπαλλήλων και την ασφαλή διεξαγωγή των εργασιών τους.

Οι περιπτώσεις κορωναϊού της Ιταλίας αυξήθηκαν κατά 100 έως πάνω από 500 την Πέμπτη, με 14 συνολικά θανάτους. Επίσης, η αμερικανική Chevron απέστειλε στο σπίτι περίπου 300 εργαζομένους από το γραφείο της στην περιοχή Canary Wharf του Λονδίνου, αφού ένας υπάλληλος ανέφερε τα συμπτώματα της γρίπης, αφού πρόσφατα επέστρεψε από μια χώρα που είχε μολυνθεί από τον κοροναϊό.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης