Ηλεκτρισμός

Ο έπαινος του Bill Gates στην Tesla και η αγορά της Porsche Taycan

Ο έπαινος του Bill Gates στην Tesla και η αγορά της Porsche Taycan
Ο 64χρονος δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος είναι μεγάλος λάτρης των αυτοκινήτων

Αν και η Tesla άσκησε ιδιαίτερη γοητεία στον Bill Gates και εξαιτίας της έγιναν γνωστά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ο ίδιος κατέληξε να αγοράσει το πρώτη αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Porsche, την Taycan.
Ο 64χρονος δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος είναι μεγάλος λάτρης των αυτοκινήτων, και μιλώντας με τον διάσημο YouTuber, Brownlee γνωστοποίησε τη νέα του αγορά με αρκετό ενδιαφέρον.
Συγκεκριμένα, είπε: «Αν πρέπει να κάνεις μια αναφορά για μια εταιρεία που βοήθησε να κάνει γνωστά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αυτή είναι η Tesla. Αγόρασα, όμως, μια Porsche, την Taycan, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, και πρέπει να πω ότι τιμολογιακά είναι πολύ premium, αλλά είναι πολύ, πολύ cool αυτοκίνητο. Αυτό είναι το πρώτο μου ηλεκτρικό αυτοκίνητο και το απολαμβάνω πολύ».
Ερωτηθείς αν υπάρχει κάτι που λείπει από την εμπειρία οδήγησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ο Gates δήλωσε ότι σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης αυτή τη στιγμή, έχει πολύ χαμηλότερη αυτονομία και πολύ μεγαλύτερο χρόνο φόρτισης των μπαταριών τους, σε σχέση με το να γεμίσεις το αυτοκίνητό σου με καύσιμο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης