Ενέργεια

ΕΙΑ: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ, μειώθηκαν της βενζίνης

ΕΙΑ: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ, μειώθηκαν της βενζίνης
Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά 7,5 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα έως τις 7 Φεβρουαρίου σε 435 εκατομμύρια βαρέλια
Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ αυξήθηκαν περισσότερο από το αναμενόμενο, ενώ τα αποθέματα βενζίνης και αποσταγμάτων μειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε την Τετάρτη 12/2/2020 η Energy Information Administration
Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά 7,5 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα έως τις 7 Φεβρουαρίου σε 435 εκατομμύρια βαρέλια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για άνοδο 3 εκατομμυρίων βαρελιών.
Στο κέντρο διανομής Cushing, Oklahoma, αυξήθηκαν κατά 1,7 εκατομμύρια βαρέλια την περασμένη εβδομάδα.
Οι ροές των διυλιστηρίων αυξήθηκαν κατά 48.000 βαρέλια την ημέρα την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την EIA. Τα ποσοστά χρήσης διυλιστηρίων αυξήθηκαν κατά 0,6 ποσοστιαίες μονάδες.
Τα αποθέματα βενζίνης των ΗΠΑ υποχώρησαν κατά 95.000 βαρέλια την εβδομάδα στα 261,1 εκατομμύρια βαρέλια, σύμφωνα με την EIA, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για αύξηση 546.000 βαρελιών.
Τα αποθέματα αποσταγμάτων, τα οποία περιλαμβάνουν ντίζελ και πετρέλαιο θέρμανσης, μειώθηκαν κατά 2 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα σε 143,2 εκατομμύρια βαρέλια, έναντι προσδοκιών για υποχώρησε κατά 557.000 βαρέλια.
Οι καθαρές εισαγωγές αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά 806.000 βαρέλια την ημέρα.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης