Ηλεκτρισμός

Εκτός προμήθειας ρεύματος στα μη διασυνδεδεμένά νησιά και επίσημα η Green

tags :
Εκτός προμήθειας ρεύματος στα μη διασυνδεδεμένά νησιά και επίσημα η Green
Οι πελάτες της εταιρείας σε Κρήτη, Ρόδο, Κω-Κάλυμνο, Λέσβο και Σάμο, που δεν έχουν αλλάξει πάροχο, από την 1η Ιανουαρίου εκπροσωπούνται από τον Προμηθευτή Τελευταίου Καταφυγίου
Από τη 1η Ιανουαρίου η Green δεν δραστηριοποιείται πλέον και επίσημα στην αγορά των μη διασυνδεδεμένων νησιών, καθώς όπως είχε ανακοινώσει από το καλοκαίρι, από το τέλος της χρονιάς θα έπαυε να προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια σε τελικούς πελάτες.
Έτσι, η εταιρεία από τις 31 Δεκεμβρίου 2019 διαγράφηκε από το Μητρώο Εκπροσώπων Φορτίου των ΜΔΝ και συνεπώς από την 1 Ιανουαρίου και εφεξής δεν  δραστηριοποιείται πλέον στην Αγορά των ΜΔΝ.
Επομένως, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, όσοι καταναλωτές δεν μερίμνησαν για σύναψη Σύμβασης Προμήθειας με κάποιον άλλο Προμηθευτή, από τη 1η Ιανουαρίου θα εκπροσωπούνται από τον Προμηθευτή Τελευταίου Καταφυγίου, που σύμφωνα με την Απόφαση ΡΑΕ 595/2019 (ΦΕΚ Β’ 2964/19.7.2019) είναι η ΔΕΗ.
Υπενθυμίζεται ότι η Green είχε προχωρήσει από τον Νοέμβριο του 2018 σε στρατηγική συνεργασία με την Ήρων, για την απορρόφηση του χαρτοφυλακίου της. Η μεταβίβαση τελούσε υπό την αίρεση της συμφωνίας των πελατών της Green, στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα να ενταχθούν στο πελατολόγιο της Ήρων, εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές και άριστες υπηρεσίες. Η Green συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο trading.  




www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης