Τελευταία Νέα

Εντολή για την προμήθεια ανεμογεννητριών σε αιολικό project της Τουρκίας 62 MW έλαβε η Nordex

Εντολή για την προμήθεια ανεμογεννητριών σε αιολικό project της Τουρκίας 62 MW έλαβε η Nordex
Το 2020 προγραμματίζεται η ολοκλήρωση του έργου
Εντολή για την κατασκευή αιολικού πάρκου ισχύος 62 MW με μεγάλες ανεμογεννήτριες στην Τουρκία κέρδισε η Nordex, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την ηγετική της θέση στην αγορά.
Ειδικότερα, η εταιρεία θα προμηθεύσει δεκατρείς ανεμογεννήτριες N133 / 4.8 για το αιολικό πάρκο Mersinli. H εταιρεία θα προμηθεύσει δεκατρείς ανεμογεννήτριες N133 / 4.8 για το αιολικό πάρκο Mersinli, με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας να προσφέρονται για δέκα χρόνια.
Το καλοκαίρι του 2020, όπου και αναμένεται η ολοκλήρωση του έργου, η Nordex θα παραδώσει τις ανεμογεννήτριες. Το Mersinli" θα κατασκευαστεί κοντά στο Torbali, περίπου 36 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σμύρνης.
Υπενθυμίζεται πως η Nordex έχει εγκαταστήσει πάνω από 27 GW δυναμικό αιολικής ενέργειας σε περισσότερες από 40 αγορές και το 2018 έφερε έσοδα ύψους περίπου 2,5 δισ. ευρώ, απασχολώντας περισσότερους από 6.000 υπαλλήλους.
Η κοινή παραγωγική ικανότητα περιλαμβάνει εργοστάσια στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδία, την Αργεντινή και το Μεξικό.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης