Ενέργεια

Χατζηδάκης: Η ΛΑΡΚΟ είναι το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα που κληρονομήσαμε

Χατζηδάκης: Η ΛΑΡΚΟ είναι το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα που κληρονομήσαμε
Θα κινηθούμε με ταχύτητα, βασιζόμενοι και στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του 2014, για μια λύση στέρεη νομικά, ελκυστική επενδυτικά και δίκαιη για τους εργαζομένους», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης
Στο θέμα της ΛΑΡΚΟ αναφέρθηκε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για ένα τεράστιο πρόβλημα, «το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα το οποίο έχουμε κληρονομήσει μετά τη ΔΕΗ».
«Η ΛΑΡΚΟ είναι ένα πρόβλημα τεράστιο, είναι το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα το οποίο έχουμε κληρονομήσει μετά τη ΔΕΗ. Ξεπερνάει τη φαντασία αυτό που συμβαίνει. Η ΛΑΡΚΟ μπαίνει μέσα και μπαίνει πάρα πολύ.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε γιατί εκτός των άλλων ζημιώνει και τους εργαζομένους της με την έννοια ότι δεν έχει και τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει και γι’ αυτό τον λόγο είχαμε δυστυχώς και δύο θανατηφόρα δυστυχήματα το τελευταίο διάστημα.
Θα κινηθούμε με ταχύτητα, βασιζόμενοι και στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του 2014, για μια λύση στέρεη νομικά, ελκυστική επενδυτικά και δίκαιη για τους εργαζομένους», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης