Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Reuters: Η Saudi Aramco θα συναντήσει επενδυτές στο Ντουμπάι και το Αμπού Ντάμπι

tags :
Reuters: Η Saudi Aramco θα συναντήσει επενδυτές στο Ντουμπάι και το Αμπού Ντάμπι
Οι συναντήσεις θα γίνουν στο ξενοδοχείο Ritz Carlton στο Διεθνές Οικονομικό Κέντρο του Ντουμπάι στις 24 Νοεμβρίου και την επόμενη μέρα στο Αμπού Ντάμπι
Η Saudi Aramco προγραμματίζει συναντήσεις με επενδυτές στο Ντουμπάι την επόμενη εβδομάδα, καθώς επιδιώκει να αυξήσει τα 25,6 δισεκατομμύρια δολάρια την παγκόσμια μεγαλύτερη πώληση μετοχών.
Σύμφωνα με το Reuters ο κρατικός πετρελαϊκός γίγαντας και οι σύμβουλοί του διοργανώνουν συναντήσεις στο ξενοδοχείο Ritz Carlton στο Διεθνές Οικονομικό Κέντρο του Ντουμπάι στις 24 Νοεμβρίου.
Η Aramco σχεδιάζει επίσης να συναντήσει επενδυτές στο Αμπού Ντάμπι την επόμενη μέρα.
Η εταιρεία αυτή την εβδομάδα ακύρωσε roadshows στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο, αφού αποφάσισε να μην πουλήσει απευθείας μετοχές στους επενδυτές σε ανεπτυγμένες αγορές και να προχωρήσει με μια κατά κύριο λόγο εγχώρια προσανατολισμένη προσφορά.
Η Saudi Aramco, την Κυριακή, έθεσε ενδεικτική τιμή, εκτιμώντας την εταιρεία μέχρι τα 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια, κάτω από τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια που ζήτησε ο  σαουδάραβας πρίγκιπας ο οποίος έδωσε το πράσινο φως για το μεγαλύτερη IPO στον κόσμο.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης