Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ: Νεκρός 55χρονος εργάτης - Χατζηδάκης: Θα αποδοθούν ευθύνες όπου και αν ανήκουν

Τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ: Νεκρός 55χρονος εργάτης - Χατζηδάκης: Θα αποδοθούν ευθύνες όπου και αν ανήκουν
Επρόκειτο για πολύπειρο εργάτη χρόνια στη ΛΑΡΚΟ που εκτελούσε κανονικά την εργασία του στο Τμήμα όταν συνέβη η έκρηξη
Έκρηξη σημειώθηκε στη ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα πριν από λίγη ώρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας εργάτης.
Στην πρωινή βάρδια της Τετάρτης (6 Νοεμβρίου) ένας 55χρονος εργάτης πατέρας τριών παιδιών έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη στην αίθουσα της χαλυβουργίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, επρόκειτο για πολύπειρο εργάτη χρόνια στη ΛΑΡΚΟ που εκτελούσε κανονικά την εργασία του στο Τμήμα όταν συνέβη η έκρηξη.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

0555


ΛΑΡΚΟ: Ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος

Ανακοίνωση για το δυστύχημα που έλαβε χώρα στο εργοστάσιο  στη Λάρυμνα στον Βόρειο Ευβοϊκό, εξέδωσε η ΛΑΡΚΟ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της και την αμέριστη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του θανόντος.

Το δυστύχημα συνέβη στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Λάρυμνα στον Βόρειο Ευβοϊκό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 56χρονς εργάτης από τη Μαλεσίνα, πατέρας τριών παιδιών. Σε σχετική ανακοίνωση η ΛΑΡΚΟ σημειώνει ότι:
«Σήμερα, 06.11.2019 και ώρα 08:15 στις εγκαταστάσεις της Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ του Εργοστασίου στη Λάρυμνα Φθιώτιδος συνέβη θανατηφόρο ατύχημα στο χώρο της χαλυβουργίας – κοκκοποίησης με αποτέλεσμα την απώλεια της ζωής του εργαζομένου της Γεωργίου Ψαρρά του Δημητρίου.
Η εταιρία εκφράζει τα συλλυπητήριά της και την αμέριστη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του θανόντος.
Για το συμβάν επελήφθησαν οι αρμόδιες Αρχές οι οποίες μαζί με την Διοίκηση και τα στελέχη της Εταιρίας ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης