Ηλεκτρισμός

ENGIE και Heliox υπέγραψαν συμβόλαια υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης σε 9 ευρωπαϊκές χώρες

tags :
ENGIE και Heliox υπέγραψαν συμβόλαια υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης σε 9 ευρωπαϊκές χώρες
H ENGIE θα παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης για τις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών λεωφορείων της Heliox
Η ENGIE υπέγραψε συμφωνία για παροχή υπηρεσιών με την Heliox, τον παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά ηλεκτρικών συστημάτων ταχείας φόρτισης για τον τομέα δημοσίων μεταφορών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η ENGIE θα παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης για τις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών λεωφορείων της Heliox. Οι 9 ευρωπαϊκές χώρες τις οποίες καλύπτει αυτή η συμφωνία, είναι οι: Ελλάδα, Τσεχία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Ολλανδία και Ην. Βασίλειο.
Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι διαχειριστές των δημοσίων μεταφορών θα επωφεληθούν από το πλήρες φάσμα καινοτόμων λύσεων φόρτισης της Heliox, από ταχεία φόρτιση έως φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας στο χώρο στάθμευσης. Η ENGIE θα παρέχει την εξειδίκευσή της στην ηλεκτροκίνηση, έχοντας την τεχνογνωσία να προσφέρει ηλεκτρική εγκατάσταση υψηλής τάσης, έργα πολιτικού μηχανικού, παροχή ενέργειας, εργασίες συμβατότητας με τον υπάρχοντα εξοπλισμό στις εγκαταστάσεις των πελατών και καθημερινή λειτουργία και συντήρηση των υποδομών.
Ως ηγέτης στη βιώσιμη κινητικότητα, η ENGIE υποστηρίζει τους πελάτες της στην υιοθέτηση υψηλά αποδοτικών και καινοτόμων λύσεων, πλήρως προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους και στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Η φιλοδοξία της Heliox να δημιουργήσει ένα βιώσιμο κόσμο για τις μελλοντικές γενιές, έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα με την παγκόσμια υλοποίηση εκτεταμένων έργων με οποιαδήποτε υποδομή φόρτισης και με αποδεδειγμένη δια-λειτουργικότητα με κορυφαίους κατασκευαστές λεωφορείων.

Για την ENGIE Hellas: Στην Ελλάδα η ENGIE δραστηριοποιείται στο χώρο των Ενεργειακών Υπηρεσιών, του Facility Management & Τεχνικής Συντήρησης, της Ηλεκτροκίνησης και σε λύσεις IoT οι οποίες συνδέονται με την Ενεργειακή Διαχείριση και το Facility Management. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τις δραστηριότητές μας, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη στρατηγική του Ομίλου για μετάβαση προς μηδενικές εκπομπές άνθρακα : http://www.engie.gr/ Κύκλος εργασιών το 2018: 17,3 εκ. ευρώ. Εργαζόμενοι: 230.

Για τον Όμιλο ENGIE: Ο Όμιλός μας αποτελεί παγκόσμια αναφορά στην ενέργεια χαμηλών εκπομπών άνθρακα και στις υπηρεσίες. Η φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσουμε τον παγκόσμιο ηγέτη στη μετάβαση των πελατών μας σε μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Κύκλος εργασιών το 2018: 60.6 δις ευρώ. Εργαζόμενοι: 160.000.

Για την Heliox: Η Heliox είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά συστημάτων ταχείας φόρτισης για δημόσιες μεταφορές, ηλεκτρικά φορτηγά, εξοπλισμό ναυτιλίας, εξορύξεων και λιμένων. Οι φορτιστές υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας επιτρέπουν στους διαχειριστές να βελτιώσουν την απόδοσή τους, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Η Heliox λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο, διατηρώντας την έδρα της στην Ολλανδία και τοπικά γραφεία σε Ην.Βασίλειο, Ην.Πολιτείες, Αυστραλία και Σινγκαπούρη: https://www.heliox.nl/ 
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης