Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης η επανηλεκτροδότηση του Πόρου

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης η επανηλεκτροδότηση του Πόρου
Σύμφωνα με τον Διαχειριστή, οι ζημιές στην εναέρια γραμμή που τροφοδοτεί το νησί είναι εκτεταμένες
(upd. 20:00) Σε νεότερη ανακοινωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει ότι οι ζημιές στην εναέρια γραμμή που τροφοδοτεί το νησί από το Γαλατά είναι εκτεταμένες και η πλήρης αποκατάστασή τους αναμένεται τις πρωινές ώρες της 21ης Αυγούστου, καθώς οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ θα συνεχιστούν πυρετωδώς καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Ταυτόχρονα τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη που μεταφέρονται στο νησί, αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία τις πρώτες πρωινές ώρες και να καλύψουν ένα σημαντικό μέρος από τα φορτία του νησιού. Στο μεταξύ με τη συνδρομή του Στρατού, καταβάλλονται αυτή την ώρα προσπάθειες για να ηλεκτροδοτηθούν με γεννήτριες χαμηλής τάσης  κρίσιμες υποδομές του Πόρου.

(upd. 18:50) Mε αφορμή το δυστύχημα που συνέβη σήμερα (20/8/2019) στην περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και στον Γαλατά, o ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως τα συνεργεία της Εταιρίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο, προκειμένου να επιθεωρήσουν και να εκτιμήσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πρόσκρουση του ελικοπτέρου στην εναέρια γραμμή που τροφοδοτεί το νησί του Πόρου από τον Γαλατά.
Οι εργασίες των συνεργείων συνεχίζονται πυρετωδώς, προκειμένου να  αποκατασταθούν οι ζημιές όσο το δυνατόν ταχύτερα.
Ταυτόχρονα γίνονται όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την άμεση μεταφορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθεί το νησί σε περίπτωση που η αποκατάσταση της βλάβης αποδειχθεί χρονοβόρα.

Νωρίτερα το Worldenergynews έγραφε:

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την πτώση ελικοπτέρου στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου σήμερα το μεσημέρι.
Νεκροί είναι και οι τρεις επιβαίνοντες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο ξεκίνησε από τον Γαλατά με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ωστόσο χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα ο χειριστής να χάσει τον έλεγχο και το ελικόπτερο να καταλήξει στη θάλασσα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σε επιφυλακή έχει τεθεί το Κέντρο Υγείας Γαλατά, γιατροί του οποίου μεταβαίνουν στο σημείο της πτώσης του ελικοπτέρου, ενώ σε πλήρη ετοιμότητα είναι και το νοσοκομείο Ναυπλίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης