Επιχειρήσεις

H Φυσικό Αέριο διευρύνει την πελατειακή της βάση στην περιοχή της Θεσσαλίας

H Φυσικό Αέριο διευρύνει την πελατειακή της βάση στην περιοχή της Θεσσαλίας
Για το πρώτο πεντάμηνο του 2019 το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κατέγραψε σημαντικά αυξημένα κέρδη και κύκλο εργασιών, συμβάλλοντας περαιτέρω στην ανάπτυξη της εταιρείας
Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ο νέος πάροχος ενέργειας στην πόλη της Λάρισας, συνεχίζει τη δυναμική του πορεία, διευρύνοντας καθημερινά την πελατειακή του βάση στην περιοχή της Θεσσαλίας.
Όπως τονίζει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, με όχημα την παροχή ανταγωνιστικών προϊόντων και συνδυαστικών πακέτων φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, τα μοναδικά δωρεάν προνόμια για τους καταναλωτές της και τα δυνατά οικονομικά της αποτελέσματα, η εταιρεία προσφέρει στους κατοίκους της Θεσσαλίας ενεργειακές λύσεις με προστιθέμενη αξία.
Μέσα από 33 σημεία εξυπηρέτησης που διαθέτει η εταιρεία στην Θεσσαλία, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου της Vodafone το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα για την περιοχή καλύπτοντας κάθε καταναλωτική ανάγκη.
Για το πρώτο πεντάμηνο του 2019 το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κατέγραψε σημαντικά αυξημένα κέρδη και κύκλο εργασιών, συμβάλλοντας περαιτέρω στην ανάπτυξη της εταιρείας.
Ειδικότερα, για το διάστημα Ιαν – Μάιος 2019 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διαμορφώθηκε στα €132,6 εκ., σημειώνοντας αύξηση 63% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, ενώ τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 80% και έφτασαν τα €8 εκ. Παράλληλα, κατά την ίδια περίοδο, τα νέα συμβόλαια σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα ήταν 22.735 σηματοδοτώντας εντυπωσιακή αύξηση 138% σε σύγκριση με το πρώτο πεντάμηνο του 2018.
Το κατάστημα της εταιρείας στο κέντρο της Λάρισας (Ηρώων Πολυτεχνείου 113) που είναι στελεχωμένο 100% με έμπειρους ενεργειακούς συμβούλους από την τοπική κοινωνία υποδέχεται καθημερινά τους επισκέπτες οι οποίοι σε ποσοστό 60% γίνονται πελάτες στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης