Ενέργεια

Erdogan: Διαθέτουμε 4 πλοία ερευνών - Θα κάνουμε γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο

tags :
Erdogan: Διαθέτουμε 4 πλοία ερευνών - Θα κάνουμε γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο

Έχουμε ήδη πάρει τους S-400, τον επόμενο μήνα η παράδοσή τους δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος

"Σήμερα διαθέτουμε 4 πλοία ερευνών και γεωτρήσεων. Πρώτη φορά στην ιστορία μας συμβαίνει αυτό. Θα κάνουμε γεωτρήσεις" δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Erdogan  μετά την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του σύμφωνα με το skai.gr.
«Δεν μπορούμε να δούμε ξεχωριστά τα προβλήματα των S-400 με τα F-35. Δεν μπορούμε να δούμε ξεχωριστά την ένταση στην ανατολική Μεσόγειο. Εκεί θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σφετεριστεί τα δικαιώματα των αδελφών Τουρκοκυπρίων» δήλωσε.
«Σήμερα διαθέτουμε 4 πλοία ερευνών και γεωτρήσεων. Πρώτη φορά στην ιστορία μας συμβαίνει αυτό. Θα κάνουμε γεωτρήσεις και αν θέλει ο Θεός θα βρούμε αέριο. Και τότε θα ρωτήσουμε στους άλλους εσείς τι δουλειά έχετε εδώ, τι κάνετε εδώ; Eμείς είμαστε εγγυήτρια χώρα κι υπερασπίζουμε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων» τόνισε.
Ο Erdogan  αναφέρθηκε και στο θέμα των S-400 και δήλωσε χαρακτηριστικά «Δεν λέω πως θα πάρουμε S-400, αλλά λέω πως ήδη θα έχουμε πάρει. Τελείωσε αυτή η δουλειά. Τον επόμενο μήνα θα γίνει η παράδοσή τους».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης