Ηλεκτρισμός

Το Mii electric είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Seat με αυτονομία 260 χιλιομέτρων

tags :
Το Mii electric είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Seat με αυτονομία 260 χιλιομέτρων
Στην Ευρώπη, η αγορά ηλεκτρικών οχημάτων αυξήθηκε κατά 46% τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους δήλωσε ο πρόεδρος της ισπανικής εταιρείας
Η στροφή προς τα ηλεκτροκίνητα οχήματα επιταχύνεται και η Seat συνεχίζει να επενδύει πάνω σε αυτή την τάση. Κατασκευάζει αυτοκίνητα για να καλύψει τις απαιτήσεις μιας δυναμικής και συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς, διατηρώντας παράλληλα τη βιωσιμότητα της κινητικότητας.
Η μάρκα ξεκινά την ηλεκτρική της «επίθεση» με την παρουσίαση του Mii electric. Πρόκειται για μοντέλο που συνδυάζει δυναμισμό, κομψή σχεδίαση, προηγμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης, νέα επίπεδα συνδεσιμότητας, χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας και χαρακτηριστικά που προσφέρουν ένα όχημα έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της αστικής οδήγησης και να καλύψει τις ανάγκες μίας νέας γενιάς πελατών.
«Η αγορά αλλάζει και η ηλεκτροκίνηση επεκτείνεται με πρωτοφανή ρυθμό. Στην Ευρώπη, η αγορά ηλεκτρικών οχημάτων αυξήθηκε κατά 46% τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους και προχωρώντας αναμένουμε ότι τα ηλεκτροκίνητα οχήματα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην γκάμα μας», δηλώνει ο πρόεδρος της ισπανικής εταιρείας, Luca de Meo.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης