Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Petrobras: Πέντε προσφορές για τη λειτουργία καταστημάτων στα πρατήρια

tags :
Petrobras: Πέντε προσφορές για τη λειτουργία καταστημάτων στα πρατήρια
Η BR Distribuidora, όπως είναι γνωστή η εταιρεία, διαθέτει περίπου 8.000 βενζινάδικα με το σήμα της σε όλη τη χώρα και μόνο 1.400 καταστήματα.

Η Petrobras Distribuidora SA, ο μεγαλύτερος διανομέας καυσίμων της Βραζιλίας, έλαβε πέντε προσφορές από λιανοπωλητές για να συνεργαστεί για τη λειτουργία των καταστημάτων στα πρατήρια καυσίμων, σύμφωνα με πηγή του Reuters την Πέμπτη 2/5/2019.
Μεταξύ των ομίλων που υπέβαλαν προτάσεις είναι η επιχείρηση λιανικού εμπορίου Lojas Americanas SA, οι υπεύθυνοι των εστιατορίων International Meal Company και η ιδιωτική Sapore.
Η αλυσίδα καταστημάτων convenience του Μεξικού Oxxo, η οποία ελέγχεται από την Femsa SAB de CV, επίσης υπέβαλε προσφορά, καθώς και η Sforza Holding, η οποία διαχειρίζεται την περιουσία του βραζιλιάνου δισεκατομμυριούχου Carlos Wizard Martins, ιδιοκτήτης καταστημάτων λιανικής, εστιατορίων και εκπαιδευτικών εταιρειών στη Βραζιλία.
Η BR Distribuidora, όπως είναι γνωστή η εταιρεία, διαθέτει περίπου 8.000 βενζινάδικα με το σήμα της σε όλη τη χώρα και μόνο 1.400 καταστήματα. Ένας από τους στόχους εταιρικής σχέσης είναι να αυξηθεί ο αριθμός των πρατηρίων καυσίμων με τα καταστήματα.
Οι ακριβείς όροι της σύμβασης εταιρικής σχέσης βρίσκονται ακόμη υπό συζήτηση, πρόσθεσε η πηγή.
Η BR Distribuidora αναμένεται να ιδιωτικοποιηθεί αργότερα φέτος μέσω μιας μετοχικής προσφοράς, ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία, η οποία ελέγχεται από την πετρελαϊκή εταιρεία Petroleo Brasileiro SA.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης