Διεθνή

Συγχαρητήρια του Cavusoglu στην τουρκοκυπριακή διαπραγματευτική ομάδα

Συγχαρητήρια του Cavusoglu στην τουρκοκυπριακή διαπραγματευτική ομάδα
Τόνισε ότι οι ανησυχίες των τουρκοκυπρίων στο θέμα των εγγυήσεων, της ασφάλειας, του εδαφικού και των άλλων ζητημάτων «είναι και δικές μας ανησυχίες και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας μέχρι τέλους».
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου συνεχάρη της τουρκοκυπριακή διαπραγματευτική ομάδα που συμμετείχε στις διαβουλεύσεις για το Κυπριακό, υποστηρίζοντας ότι απέδειξε πόσο ώριμο είναι το ψευδοκράτος και ότι έχει όραμα, όπως αναφέρει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Kibris Postasi.
«Έδειξε ότι επιθυμεί λύση του Κυπριακού, είναι αποφασισμένη και δεν αποδέχτηκε μια λύση, για χάρη της λύσης» είπε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας.
Ακόμη αναφέρθηκε και στην παρουσία της Τουρκίας στη Γενεύη, λέγοντας ότι «είχαμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας» και ότι η Τουρκία είναι μια χώρα «η οποία γνωρίζει τι θέλει, σε ό,τι αφορά τη λύση».
Ο κ. Τσαβούσογλου είπε ακόμη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι οι ανησυχίες των τουρκοκυπρίων στο θέμα των εγγυήσεων, της ασφάλειας, του εδαφικού και των άλλων ζητημάτων «είναι και δικές μας ανησυχίες και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας μέχρι τέλους».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης