Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Β. Κορέας ενόψει της δεύτερης συνάντησης Trump – Kim Jong Un

Διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Β. Κορέας ενόψει της δεύτερης συνάντησης Trump – Kim Jong Un
Ο Αμερικάνος διαπραγματευτής Stephen Biegun μεταβαίνει αύριο Τετάρτη 6/2 στη Β. Κορέα
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Β. Κορέας στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τη δεύτερη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump με τον επικεφαλής της Βόρειας Κορέας, Kim Jong Un.
Αύριο Τετάρτη 6/2 ο Αμερικάνος διαπραγματευτής Stephen Biegun μεταβαίνει στη Β. Κορέα προκειμένου να συναντηθεί με τον Βορειοκορεάτη διαπραγματευτή Kim Hyok Chol έτσι ώστε να προετοιμάσουν τη δεύτερη συνάντηση Trump – Kim.
Σε ανακοίνωση του το State Department  εκφράζεται η πεποίθηση ότι στη συνάντηση αυτή μπορεί σημειωθεί «νέα πρόοδος» όσον αφορά τις «δεσμεύσεις» των δύο πλευρών, ειδικότερα ως προς την «αποπυρηνικοποίηση», τη «μεταμόρφωση των σχέσεων» των ΗΠΑ και της ΛΔ Κορέας και την «οικοδόμηση διαρκούς ειρήνης στην κορεατική χερσόνησο».
O Biegun στοχεύει στο να υπάρξει ένας «οδικός χάρτης» τόσο για τις «διαπραγματεύσεις» όσο και για τις «διακηρύξεις» που θα γίνουν και να υπάρξει «συναντίληψη για το επιθυμητό αποτέλεσμα των κοινών προσπαθειών μας
Σημειώνεται πως ο τόπος και η ακριβής ημερομηνία της δεύτερης συνόδου δεν έχουν ακόμα οριστεί, αν και ως πιθανός τόπος ορίζεται η πόλη του Βιετνάμ, Danang.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης