Επέκταση των δραστηριοτήτων της Nordex στην αιολική αγορά της Γαλλίας - «Παραγωγικό» το δ΄τρίμηνο του 2018

Επέκταση των δραστηριοτήτων της Nordex στην αιολική αγορά της Γαλλίας - «Παραγωγικό» το δ΄τρίμηνο του 2018
Ο Όμιλος έχει εγκαταστήσει πάνω από 23 GW αιολικής ενέργειας σε περισσότερες από 25 αγορές και το 2017 έφερε έσοδα ύψους 3,1 δισ. ευρώ
Επεκτείνεται όλο και περισσότερο η θέση του Ομίλου Nordex στην αγορά αιολικής ενέργειας της Γαλλίας με παραγγελίες άνω των 84 MW που ελήφθησαν το δ’ τρίμηνο του 2018.
Από το καλοκαίρι, η εταιρεία έχει ξεκινήσει την παράδοση 27 ανεμογεννητριών για τέσσερις αιολικούς σταθμούς σε διαφορετικούς πελάτες.
Ειδικότερα, για τον μακροχρόνιο πελάτη της, την EDF Renewables, ο Όμιλος Nordex δημιουργεί το αιολικό πάρκο Pays d'Anglure" με έξι ανεμογεννήτριες τύπου N131 / 3600.
Ο πελάτης Eurowatt για το αιολικό πάρκο "Parc du Rio" έχει επίσης παραγγείλει πέντε ανεμογεννήτριες αυτού του τύπου, καθώς και ένα N100 / 3300.
Ένας άλλος πελάτης είναι ο γαλλικός κατασκευαστής αιολικών πάρκων JP Energie Environnement, για τον οποίο η Nordex θα εγκαταστήσει δύο ανεμογεννήτριες N131 / 3000 και τέσσερις ανεμογεννήτριες N131 / 3600 για το αιολικό πάρκο "Brinay". Και άλλος πελάτης, η Valorem, διέταξε εννέα μηχανές N117 / 2400 για το αιολικό πάρκο "Reuilly Diou". Όλα αυτά τα έργα αιολικής ενέργειας περιλαμβάνουν επίσης μια συμφωνία παροχής υπηρεσιών που καλύπτει πολλά χρόνια.
Το ‘'Pays d'Anglure "είναι το τρίτο αιολικό πάρκο που θα κατασκευαστεί από την EDF Renewables μαζί με την Nordex. Το αιολικό πάρκο "Brinay" βρίσκεται στο Département Cher στο κέντρο της χώρας. Μια προϋπόθεση για την ανάθεση αυτής της παραγγελίας ήταν η αυστηρή τήρηση των μέγιστων επιπέδων ήχου σε αυτή την περιοχή που είναι κρίσιμη για τον θόρυβο. Και το αιολικό πάρκο "Reuilly Diou" σηματοδοτεί τη δεύτερη σειρά που έθεσε η Valorem φέτος για τις ανεμογεννήτριες της Nordex.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σημειώσουμε ότι συνεχίζουμε να κάνουμε καλές δουλειές στη Γαλλία. Επιπλέον, οι παραγγελίες δείχνουν ότι είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας στις απαιτητικές απαιτήσεις των τοπικών αρχών - όπως η συμμόρφωση με τα μέγιστα επίπεδα θορύβου» υπογράμμισε ο Patxi Landa, CSO της Nordex.
Ο Όμιλος έχει εγκαταστήσει πάνω από 23 GW αιολικής ενέργειας σε περισσότερες από 25 αγορές και το 2017 έφερε έσοδα ύψους 3,1 δισ. ευρώ. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περίπου 5.000 υπαλλήλους. Η κοινή παραγωγική ικανότητα περιλαμβάνει εργοστάσια στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ινδία. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων επικεντρώνεται σε χερσαίες τουρμπίνες της τάξεως από 1,5 έως 4,8 MW, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της αγοράς σε χώρες με περιορισμένο χώρο και περιοχές με περιορισμένη χωρητικότητα δικτύου.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης