Τελευταία Νέα

Εντολή για κατασκευή έργου 252 MW στην Ινδία έλαβε η Vestas

Εντολή για κατασκευή έργου 252 MW στην Ινδία έλαβε η Vestas
Η παράδοση στροβίλων αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2019, ενώ αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του 2019
Εντολή για κατασκευή έργου 252 MW στην Ινδία έλαβε η Vestas.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δανικής εταιρείας, η εντολή τέθηκε από την εταιρεία Vivid Solaire Energy Pvt. Ltd., θυγατρική της Engie, και απονεμήθηκε στο πλαίσιο των εθνικών δημοπρασιών ανεμογεννητριών που διοργανώνει η κρατική εταιρεία ηλιακής ενέργειας της Ινδίας (SECI).
Το έργο θα βρίσκεται στην Thattaparai στην περιοχή Tuticorin του κράτους Tamil Nadu και θα περιλαμβάνει την παράδοση, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 126 στροβίλων V120-2.0 MW.
Σύμφωνα με τη δήλωση, η παραγωγή από το αιολικό πάρκο θα αντισταθμίσει περίπου 724.000 τόνους διοξειδίου του άνθρακα ετησίως, που αντιστοιχεί στη μέση οικιακή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας 5.88 εκατομμυρίων καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας στην Ινδία.
Η παράδοση στροβίλων αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2019, ενώ αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του 2019.
Το έργο είναι επίσης σημαντικό για τη Engie καθώς φέρνει την ικανότητα παραγωγής γαλλικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ινδία σε 1 gigawatt.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης