Επιχειρήσεις

Το Ιράν θα κατασκευάσει μονάδα αποθήκευσης αργού πετρελαίου στον κόλπο του Ομάν

Το Ιράν θα κατασκευάσει μονάδα αποθήκευσης αργού πετρελαίου στον κόλπο του Ομάν

Η  Petroleum Engineering and Development Co. (PEDEC) υπέγραψε τη συμφωνία με την Petro Omid Asia Co. για την κατασκευή της εγκατάστασης με συνολική δυναμικότητα 10 εκατομμυρίων βαρελιών

Μια μονάδα της National Iranian Oil Co (NIOC) υπέγραψε συμφωνία με τοπική εταιρεία την Κυριακή για την κατασκευή μονάδας αποθήκευσης αργού πετρελαίου κοντά στο νοτιοανατολικό λιμάνι του Jask, με αρχική επένδυση 200 εκατομμυρίων ευρώ (232 εκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με την ιστοσελίδα SHANA του υπουργείου πετρελαίου.
Η θυγατρικής της κρατικής εταιρείας NIOC, Petroleum Engineering and Development Co. (PEDEC) υπέγραψε τη συμφωνία με την εταιρεία Petro Omid Asia Co. για την κατασκευή της εγκατάστασης με συνολική δυναμικότητα 10 εκατομμυρίων βαρελιών σε βάση κατασκευής-λειτουργίας-μεταφοράς (BOT) στο Jask, βρίσκεται στον κόλπο του Ομάν, ανακοίνωσε το SHANA.
Η Omid Investment Management Group Co. υπέγραψε επίσης τη συμφωνία, σύμφωνα με την οποία η κατασκευή θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός τριών ετών, πρόσθεσε η SHANA.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης