Περιβάλλον

Sinopec: Σε λειτουργία και τρίτη δεξαμενή LNG στο τερματικό σταθμό Tianjin

tags :
Sinopec: Σε λειτουργία και τρίτη δεξαμενή LNG στο τερματικό σταθμό Tianjin

Το τερματικό έχει μέχρι στιγμής φέτος λάβει 22 αποστολές LNG που ανήλθαν σε 1,46 εκατομμύρια τόνους

Η κινεζική Sinopec ολοκλήρωσε την προσθήκη μιας τρίτης δεξαμενής για την αποθήκευση υγροποιημένου φυσικού αερίου στο σταθμό παραλαβής της στο Tianjin, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση κατασκευής της πρώτης φάσης της εγκατάστασης εισαγωγής, ανακοίνωσε η κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου την Τρίτη 25/9/2018.
Στον τερματικό σταθμό, στη λιμάνι Tianjin, κοντά στο Πεκίνο, άρχισαν οι εργασίες τον περασμένο Φεβρουάριο. Έχει ετήσια χωρητικότητα υποδοχής 3 εκατομμυρίων τόνων και ετήσια δυναμικότητα εφοδιασμού 4 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων (bcm).
Το τερματικό έχει μέχρι στιγμής φέτος λάβει 22 αποστολές LNG που ανήλθαν σε 1,46 εκατομμύρια τόνους. Έχει παραδώσει 1,46 bcm καυσίμου με αγωγούς και 339,000 τόνους αερίου, ανέφερε η εταιρεία.
Η Sinopec λειτουργεί δύο άλλα τερματικά, στο Beihai στη νοτιοδυτική περιοχή Guangxi και στο Qingdao στην ανατολική επαρχία Shandong.
Η κινεζική κυβέρνηση ζήτησε από τους προμηθευτές και τους διανομείς φυσικού αερίου να ενισχύσουν την ικανότητα αποθήκευσης για να αντιμετωπίσουν την ζήτηση το χειμώνα.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης