Τελευταία Νέα
Commodities

Οι εκτιμήσεις της Bechtel Group για τις μακροχρόνιες επενδύσεις στο LNG

Οι εκτιμήσεις της Bechtel Group για τις μακροχρόνιες επενδύσεις στο LNG
Σημανικές επενδύσεις στο LNG
Tην πιθανή επένδυση ύψους 200 δισ. δολαρίων σε νέους τερματικούς σταθμούς υγροποιημένου φυσικού αερίου μέχρι το 2025, «έθιξε» η εταιρεία Bechtel Group στο πλαίσιο της ανάγκης να ικανοποιηθεί η τάση για καθαρότερα καύσιμα.
Όπως αναφέρεται στο Bloomberg, στο σενάριο μιας μέτριας ανάπτυξης η παγκόσμια ζήτηση LNG θα αυξηθεί κατά 15 εκατομμύρια μετρικούς τόνους ετησίως, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bechtel Brendan Bechtel.
Παράλληλα, τόνισε ότι οι υποδομές για 70 και 160 νέους τόνους ανεφοδιασμού που δεν είναι ακόμη έτοιμοι, θα κατασκευαστούν μέχρι το 2030.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Bechtel είναι κορυφαίος ανάδοχος LNG έχοντας κατασκευάσει 41 εργοστάσια σε 10 χώρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο.
Τον περασμένο μήνα η εταιρεία ανακοίνωσε μια επένδυση ύψους 50 εκατομμυρίων δολ. στην Tellurian Inc., έναν πιθανό εξαγωγέα φυσικού αερίου στις ΗΠΑ.
Η Tellurian πρότεινε το τερματικό σταθμό LNG της εταιρείας Driftwood στη Λουιζιάνα, έργο που θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία το 2023.
«Η μακρόχρονη άποψη μας είναι ότι το φυσικό αέριο είναι ο πρίγκιπας των υδρογονανθράκων», δήλωσε ο Bechtel. "Είναι υπερ-ευέλικτο, είναι σχετικά καθαρό" και "είναι ένα εξαιρετικό καύσιμο μετάβασης καθώς το ενεργειακό μίγμα σε όλο τον κόσμο μεταβαίνει προς πηγές χωρίς άνθρακα".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης