Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υποβολή των προσφορών της Gazprom για την ανάπτυξη πεδίων φυσικού αερίου στο Ιράν

Υποβολή των προσφορών της Gazprom για την ανάπτυξη πεδίων φυσικού αερίου στο Ιράν
Στις 14 Δεκεμβρίου 2017 ανακοινώθηκε ότι η Gazprom είχε υπογράψει έναν οδικό χάρτη για την υλοποίηση έργων στο Ιράν
Ο κολοσσός αερίου της Gazprom εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη τεσσάρων πεδίων φυσικού αερίου στο Ιράν και είναι έτοιμος να βγει μαζί με σχετικές προσφορές μέχρι τα τέλη Μαρτίου, δήλωσε ο Ιρανός υπουργός πετρελαίου Bijan Zangeneh την Κυριακή (28/1).
«Το Ιράν έχει υπογράψει μνημόνια συμφωνίας με τη Gazprom για τη διεξαγωγή μελετών σχετικά με αναπτυξιακά έργα των πεδίων φυσικού αερίου Farzad A, Farzad B, North Pars και Kish και η ρωσική εταιρεία σημείωσε έντονη επιθυμία ανάπτυξης των πεδίων» ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Shana.
Σύμφωνα με τον υπουργό, η Gazprom αναμένεται να υποβάλει αποτελέσματα των μελετών της στα τέλη Μαρτίου.
Στις 14 Δεκεμβρίου 2017 ανακοινώθηκε ότι η Gazprom είχε υπογράψει έναν οδικό χάρτη για την υλοποίηση έργων στο Ιράν και ένα μνημόνιο κατανόησης και συνεργασίας για το έργο ΥΦΑ στο Ιράν.
Στις αρχές Νοεμβρίου του 2017, η Gazprom και η Εθνική Ιρανική Εταιρεία Πετρελαίου (NIOC) υπέγραψαν ορισμένα μνημόνια για τη συνεργασία στον τομέα του φυσικού αερίου.
Τα έγγραφα προβλέπουν εταιρική σχέση για την ανάπτυξη πεδίων φυσικού αερίου στο Ιράν, τη μεταφορά αερίου και τις πωλήσεις.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης