Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Μηχανική Πετρελαίου» του Πολυτεχνείου Κρήτης στα 12 καλύτερα της Ευρώπης

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Μηχανική Πετρελαίου» του Πολυτεχνείου Κρήτης στα 12 καλύτερα της Ευρώπης
Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα oilpro.com «το Πολυτεχνείο Κρήτης εντάσσεται στη λίστα μας κυρίως λόγω της σύνδεσής του με τον κλάδο, αλλά και της καλής φήμης του».
H ιστοσελίδα oilpro.com (Professional Network for the Oil and Gas Industry) συμπεριλαμβάνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο γνωστικό πεδίο «Μηχανική Πετρελαίου» του Πολυτεχνείου Κρήτης στα 12 καλύτερα της Ευρώπης.
Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων «το Πολυτεχνείο Κρήτης εντάσσεται στη λίστα μας κυρίως λόγω της σύνδεσής του με τον κλάδο, αλλά και της καλής φήμης του».
Επίσης, ο δημοφιλής προορισμός διακοπών της Κρήτης, με τη φυσική ομορφιά και την πλούσια ιστορία του, θα είναι ένα υπέροχο μέρος για να μελετήσει κανείς.
Η Ελλάδα, όπως ονομάζεται από την αρχαιότητα, έχει μια φήμη για τον ακαδημαϊκό κόσμο, αλλά και λόγω των πρόσφατων οικονομικών ζητημάτων είναι πολύ προσιτή, εάν αποφασίσετε να πάρετε άδεια από την εργασία σας για ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα.
Οι συνεργασίες του (σ.σ. του Πολυτεχνείου Κρήτης) με τον (πετρελαϊκό) κλάδο, χορηγούς και πανεπιστημιακού εταίρους περιλαμβάνουν την Schlumberger, τα Ελληνικά Πετρέλαια και την Geotech».
Στη λίστα της oilpro.com συμπεριλαμβάνονται Πανεπιστήμια όπως The University of Aberdeen, IFP (Institut Français du Pétrole), Delft University of Technology, Montanuniversität Leoben, The University of Stavanger, Heriot Watt Institute of Petroleum Engineering, Imperial College, Norwegian University of Science and Technology (NTNU), Robert Gordon University, Technical University of Denmark (DTU), Polytechnic University of Turin (Politecnico di Torino).
Η ιστοσελίδα oilpro.com αποτελεί ένα επαγγελματικό δίκτυο για τους εμπλεκόμενους των χώρων του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.
Για φοιτητές και νεοεισερχόμενους στην αγορά επιτρέπει την ανάδειξη των ικανοτήτων τους καλλιεργώντας την προσέγγισή τους με τα τμήματα προσλήψεων των εταιριών παραγωγής.
Για τους έμπειρους του χώρου παρέχεται η δυνατότητα προβολής του επαγγελματικού προφίλ τους, ανταλλαγής τεχνικών γνώσεων καθώς καλλιέργειας ενός εκτεταμένου δικτύου επαγγελματικών επαφών.
Ως τέτοια, η ιστοσελίδα συχνά αναρτά άρθρα σχετικά τις δυνατότητες επαγγελματικής εξειδίκευσης στο χώρο της Μηχανικής Πετρελαίου.
Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μηχανική Πετρελαίου» προσφέρεται από τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων και στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει το επιστημονικό υπόβαθρο και την τεχνική κατάρτιση στον τομέα της έρευνας και της εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου.
 
Αρχική δημοσίευση: 21/7/2017 10:01

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης