Διεθνή

Μνημόνιο στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας υπέγραψαν Petrobras και CNPC

Μνημόνιο στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας υπέγραψαν Petrobras και CNPC
Οι δύο εταιρείες αναλαμβάνουν την υποχρέωση να αξιολογούν από κοινού τις ευκαιρίες στη Βραζιλία και στο εξωτερικό σε βασικούς τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Οι κρατικές πετρελαϊκές εταιρείες της Βραζιλίας Petrobras και της κίνας CNPC υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης (ΜοU) στο Πεκίνο, για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για τη διαμόρφωση μιας στρατηγικής εταιρικής σχέσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Petrobras.
Με βάση αυτό το μνημόνιο, οι δύο εταιρείες αναλαμβάνουν την υποχρέωση να αξιολογούν από κοινού τις ευκαιρίες στη Βραζιλία και στο εξωτερικό σε βασικούς τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
«Για εμάς η υλοποίηση εταιρικών σχέσεων είναι μια σημαντική στρατηγική του Σχεδίου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης 2017-2021», αναφέρει η Petrobras στην ανακοίνωσή της.
Προσθέτει δε, ότι «οι στρατηγικές εταιρικές σχέσεις έχουν τα πιθανά οφέλη από την κατανομή των κινδύνων, την αύξηση της ικανότητας για επενδύσεις στην αλυσίδα πετρελαίου και φυσικού αερίου, την τεχνολογική ανταλλαγή και την ενίσχυση της εταιρικής διακυβέρνησης».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης