Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ο «Δεκάλογος του έξυπνου καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας» από την WATT+VOLT

tags :
Ο «Δεκάλογος του έξυπνου καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας» από την WATT+VOLT
Η διαδικασία και τα κριτήρια για την επιλογή νέου παρόχου ηλέκτρικής ενέργειας
Τον «Δεκάλογο του Έξυπνου Καταναλωτή Ηλεκτρικής Ενέργειας» δημιούργησε η WATT+VOLT προκειμένου να βοηθήσει τους καταναλωτές που βρίσκονται σε αναζήτηση νέου παρόχου ρεύματος για το σπίτι ή την επιχείρησή τους.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας "πρόκειται για έναν οδηγό που εξηγεί αναλυτικά τη διαδικασία και τα κριτήρια επιλογής της κατάλληλης εταιρείας και του προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε καταναλωτή.
Ως πρώτο βήμα, οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να υπολογίσουν την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν και το κόστος της σε ετήσια βάση.
Στη συνέχεια, καλούνται να λάβουν υπόψη μια σειρά παραγόντων, ώστε να αξιολογήσουν ορθά τον κάθε πάροχο και τις υπηρεσίες του.
Αναλυτικά, ο δεκάλογος του έξυπνου καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας βρίσκεται στον παρακλατω σύνδεσμο:

https://www.watt-volt.gr/company_news/o-dekalogos-toy-exypnoy-katanaloti-ilektrikis-energeias

Η WATT+VOLT αποτελεί έναν αξιόπιστο και καινοτόμο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας  που εμπιστεύονται ήδη χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Αφουγκραζόμενη την ανάγκη των καταναλωτών για μεγαλύτερες εξοικονομήσεις, προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις σε μια σειρά προγραμμάτων για οικιακούς και εταιρικούς καταναλωτές.
Δίνει, επίσης, στους πελάτες της τη δυνατότητα να σχηματίσουν μία ξεκάθαρη εικόνα για την ενέργεια που καταναλώνουν κάθε μήνα, μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου λογαριασμού, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
Έτσι, μπορούν να πετύχουν καλύτερο προϋπολογισμό των εξόδων τους.
Παράλληλα, έχει αναπτύξει «έξυπνες» υπηρεσίες για καλύτερο έλεγχο και διαχείριση του ηλεκτρικού ρεύματος.
 Η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν την σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, ενώ παράλληλα μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακά τους.
Αντίστοιχα, η βραβευμένη υπηρεσία smartwatt μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο» δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους, από μία και μόνο εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο. Έτσι, μπορούν να εξοικονομούν ενέργεια έως και 17%!
Προτεραιότητα της WATT+VOLT αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.
Οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται, εύκολα και γρήγορα, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (183 83) για οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζουν, αλλά και στο εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, σε όλη την Ελλάδα.
Σε μια εποχή που όλοι αναζητούν υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, η WATT+VOLT αποτελεί την καλύτερη επιλογή, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας και καινοτόμες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης