Ενέργεια

Πακέτα εκπτώσεων και προσφορών από την νέα εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας Volton

Πακέτα εκπτώσεων και προσφορών από την νέα εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας Volton
Πέραν της μείωσης έως 12% στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, η εταιρεία προσφέρει επιπλέον 15% έκπτωση συνέπειας με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών, καθώς και μία σειρά από οφέλη για τους καταναλωτές.
Με στόχο την διαφοροποίηση από τις ανταγωνιστικές εταιρείες, η νέα ελληνική εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας Volton εισάγει μια νέα «φιλοσοφίας» εξοικονόμησης, η οποία αποσκοπεί στην αλλαγή της σχέσης του ελληνικού κοινού με το ηλεκτρικό ρεύμα.
Στο πλαίσιο αυτό, πέραν της μείωσης έως 12% στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, προσφέρει «έξυπνες» λύσεις και δώρα για εξοικονόμηση στην κατανάλωση.  
Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει επιπλέον 15% έκπτωση συνέπειας με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών, καθώς και μία σειρά από οφέλη για τους καταναλωτές, όπως έκδοση ενιαίου μηνιαίου λογαριασμού για καλύτερο προγραμματισμό πληρωμής, ευέλικτους τρόπους πληρωμής των λογαριασμών και καμία δέσμευση συμβολαίου.
Ακόμη, θέτοντας ως προτεραιότητα τη βέλτιστη ποιότητα εξυπηρέτησης και τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και συνεργάτες της, η Volton έχει αναπτύξει μια πληθώρα διαύλων επικοινωνίας και πρόσβασης (website, σύντομο τηλεφωνικό αριθμό με αστική χρέωση)  για την καλύτερη και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες.
Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., που δημιουργήθηκε με κεφάλαια από τους χώρους της Ελληνικής ναυτιλίας, ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών με χαμηλότερο κόστος.
H νέα εταιρεία είναι μέλος ενός ισχυρού εταιρικού ομίλου που περιλαμβάνει τις: Desol, Αιολική Δραγουμίου, Altomare, Smart Tankers και HRS.
Η εταιρεία φιλοδοξεί να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στην  Ελλάδα,  ενώ διαθέτει παράλληλα βλέψεις για επέκταση μέσω της εμπορίας ενέργειας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.  
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τη Volton και τα προγράμματά της στην ιστοσελίδα της εταιρείας, http://volton.gr/ και να ενημερωθούν για τη διαδικασία αλλαγής προμηθευτή καλώντας στο 11300.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης