Επιχειρήσεις

Η AVIN αναδεικνύει την ποιότητα των καυσίμων μέσα από τη νέα τηλεοπτική καμπάνια

Η AVIN αναδεικνύει την ποιότητα των καυσίμων μέσα από τη νέα τηλεοπτική καμπάνια

Η μεγάλη εταιρεία πετρελαιοειδών κατοχυρώνει ότι τα καύσιμα έχουν ελεγχθεί 100% στις υπερσύγχρονες υποδομές των διυλιστηρίων του κορυφαίου ενεργειακού Ομίλου Motor Oil

Η AVIN εστιάζει στην ποιότητα των καυσίμων μέσα από τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια και αναδεικνύει όλες τις διαδικασίες και ελέγχους που πραγματοποιεί στα καύσιμα, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας.

Από τη διύλιση μέχρι και το πρατήριο οι καταναλωτές της AVIN μπορούν να είναι σίγουροι κάθε μέρα για την ποιότητα των καυσίμων που χρησιμοποιούν στα οχήματά τους.

Η AVIN (μέλος του Ομίλου Motor Oil), ακολουθεί πιστοποιημένες διαδικασίες ελέγχου στα τρία βασικά σημεία της εφοδιαστικής της αλυσίδας, διασφαλίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ότι τα καύσιμά της είναι αρίστης ποιότητας.

Ξεκινώντας από τη διύλιση και πριν από τη μεταφορά των καυσίμων στα πρατήρια, η AVIN κατοχυρώνει ότι τα καύσιμα έχουν ελεγχθεί 100% στις υπερσύγχρονες υποδομές των διυλιστηρίων του κορυφαίου ενεργειακού Ομίλου Motor Oil. Χάρη στην τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία του Ομίλου, η AVIN προμηθεύει την αγορά με καύσιμα υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, η εταιρεία με το πρόγραμμα της κινητής μονάδας ποιοτικού ελέγχου που πραγματοποιεί στα πρατήρια και με περισσότερους από 4000 ελέγχους ετησίως, επιτυγχάνει την άριστη ποιότητα. Τέλος, η AVIN πιστοποιεί την ασφαλή μεταφορά των καυσίμων μέσω της ηλεκτρονικής σφράγισης των βυτίων.

Οι πελάτες της AVIN μπορούν να εμπιστεύονται το γεγονός ότι η εταιρεία κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να παρέχει καλά καύσιμα, πραγματοποιώντας αυστηρούς ελέγχους και προγράμματα ποιοτικού ελέγχου.


Σχετικά με την AVIN

Η AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Είναι 100% θυγατρική της Motor Oil από τον Μάρτιο του 2002. Σήμερα απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί 640 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα, 170 ιδιολειτουργούμενα και 480 συνεργαζόμενα.

Τα προϊόντα AVIN αντιπροσωπεύουν μιας ευρείας γκάμας προηγμένη τεχνολογική πρόταση.

Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η AVIN εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή. Εναρμονιζόμενη με το πνεύμα της εποχής και την ανάγκη για την ενεργειακή μετάβαση, η Εταιρεία επενδύει στο δίκτυο σε νέες μορφές ενέργειας.

Στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης είναι και το Non Fuel Retail.

Συνεχίζεται και ανανεώνεται η ενίσχυση των καταστημάτων λιανικής “AGORA” φτάνοντας τα 110 πρατήρια με νέες αίθουσες, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το σχετικό κωδικολόγιο. Σημαντικό εργαλείο στην επίτευξη των στόχων της Εταιρεία είναι και το πρόγραμμα AVIN Κερδίζω.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία καθώς έχει ξεπεράσει το 1,2 εκατομμύριa μέλη, με το ποσοστό διείσδυσης στο σύνολο των καταναλώσεων των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων να ξεπερνά το 74%. Το  υψηλό επίπεδο των προϊόντων, το δίκτυο, η επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού και η συνέπεια στην παράδοση ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες είναι οι λόγοι που η AVIN έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού στα πρατήρια και στην βιομηχανία.

Το όραμα της AVIN είναι να καταξιωθεί ως κορυφαία ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών, που στηρίζει τον άνθρωπο, προσφέροντας με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της Motor Oil.  Σε μια αγορά που πολλά αλλάζουν, η AVIN, με την ενεργή στήριξη του Ομίλου Motor Oil, πρωτοστατεί και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα φιλοδοξώντας να γίνει η καλύτερη ελληνική εταιρεία στον κλάδο της.

Επισκεφτείτε:

https://www.avinoil.gr/

https://www.facebook.com/AvinGreece

https://www.linkedin.com/company/avin-oil/

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης