Politics & Business

Κυριάκος: Που ήταν οι «υπερπατριώτες» όταν εμείς προστατεύαμε την πατρίδα;

Κυριάκος: Που ήταν οι «υπερπατριώτες» όταν εμείς προστατεύαμε την πατρίδα;
Την ικανοποίησή του για την πρόοδο που εμφανίστηκε στη συζήτηση για το μεταναστευτικό εξέφρασε μετά τη Σύνοδο Κορυφής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αναφέρθηκε και στα ελληνουρκικά, απαντώντας στους επικριτές της κυβέρνησης ότι η Ελλάδα είναι τώρα πιο ισχυρή και μπορεί να συζητά πολιτισμένα κι από άλλη θέση ισχύος με την Τουρκία.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε συμφωνήσει», τόνισε. Αναρωτήθηκε, δε, με έμφαση... «πού ήταν όλοι αυτοί οι υπερπατριώτες όταν εμείς προστατεύσαμε τα σύνορα της Ελλάδος στον Έβρο;».

«Αναρωτιέμαι πού ήταν όλοι αυτοί οι υπερπατριώτες όταν εμείς προστατεύσαμε τα σύνορα της Ελλάδος στον Έβρο; Πού ήταν όλοι αυτοί οι υπερπατριώτες όταν εμείς επεκτείναμε τα χωρικά ύδατα στα 12 μίλια στο Ιόνιο, όταν υπογράφαμε την αποκλειστική οικονομική Ζώνη με την Αίγυπτο, δημιουργώντας κυριαρχικά δικαιώματα με τη βούλα, με το νόμο πού ήταν όλοι αυτοί οι υπερπατριώτες όταν αγοράζαμε της Rafale τα ραφάλ; Όταν κάναμε την παραγγελία για τα για τα F-35; Έχω μιλήσει και στο παρελθόν για πατριώτες της φακής», τόνισε μεταξύ άλλων.

Παρακολουθήστε την δήλωση του κ. Μητσοτάκη εδώ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης