Επιχειρήσεις

ΑΔΜΗΕ: Παράταση διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών συντήρησης στις εγκαταστάσεις Κρυονερίου Αττικής

ΑΔΜΗΕ: Παράταση διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών συντήρησης στις εγκαταστάσεις Κρυονερίου Αττικής
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 9.600 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Παράταση έως την Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι δίνει με ανακοίνωσή του ο ΑΔΜΗΕ στον διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου που θα παράσχει υπηρεσίες «Προληπτικής συντήρησης, αποκατάστασης βλαβών και τεχνικής υποστήριξης των εγκαταστάσεων ψύξης-θέρμανσης, ύδρευσης και πυρόσβεσης στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Ενέργειας επί της οδού Ασκληπιού 22 στο Κρυονέρι  Αττικής» προκηρύσσει ο ΑΔΜΗΕ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι 24 μηνών.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 9.600 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Αρμόδια Υπηρεσία για το Διαγωνισμό είναι, για όλα τα Οικονομικά-Εμπορικά-Διαδικαστικά θέματα η Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών (κος. Μ. Παρασκευάς τηλ. 210 5192389, fax: 210 5192648) με έδρα επί της οδού Δυρραχίου 89 και Κηφισού, Τ.Κ. 104 43, Αθήνα και για όλα τα Τεχνικά θέματα η Διεύθυνση Συστημάτων & Υποδομών (κος Φώτης Κατσαΐτης τηλ. 210 6294119, fax: 210 6220074), με έδρα επί της οδού Ασκληπιού 22, Τ.Κ. 145 68, Κρυονέρι Αττικής.
Οι υποψήφιοι ανάδοχοι πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
- Στην Επιτροπή Αποσφράγισης προσφορών πριν από την καθοριζόμενη προθεσμία αποσφράγισης των προσφορών.
- Στο πρωτόκολλο της ανωτέρω αναφερόμενης αρμόδιας για τη Διαδικασία Υπηρεσίας πριν από την καθοριζόμενη προθεσμία αποσφράγισης των προσφορών.
- Ταχυδρομικά μέσω εταιρειών διακίνησης εντύπων στο πρωτόκολλο της ανωτέρω αναφερόμενης αρμόδιας για τη Διαδικασία Υπηρεσίας με ευθύνη του Προσφέροντος σε σχέση με το περιεχόμενο και το χρόνο άφιξης.
Όλη η Διακήρυξη του διαγωνισμού ΕΔΩ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης