Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στη Στοκχόλμη το 25ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο και Έκθεση Βιομάζας στις 12 -15 Ιουνίου 2017

Στη Στοκχόλμη το 25ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο και Έκθεση Βιομάζας στις 12 -15 Ιουνίου 2017
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γίνουν μέλη του 25ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου και Έκθεση Βιομάζας και να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα τους στους ειδικούς.
Ως ένα από τα κυρίαρχα  παγκόσμια συνέδρια συνδυασμένο με την διεθνή έκθεση, το EUBCE παρουσιάζει την κορυφαία πλατφόρμα για την συλλογή, την ανταλλαγή  και τη διάδοση της  επιστημονικής τεχνογνωσίας στον τομέα της βιομάζας.
Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει θέματα απ’ τον τομέα της βιομάζας, αλλά και των βιοκαυσίμων για θέρμανση και ηλεκτρισμό,  απ’ την μεταφορά και  τα βιοπροϊόντα, καλύπτοντας όλες τις πτυχές τις αλυσίδας αξίας απ’ την προμήθεια και την εφοδιαστική αλυσίδα μέχρι τις τεχνολογίες μετατροπής της βιομάζας, απ’ την βιομηχανική εφαρμογή της έρευνας μέχρι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, απ’ την αγορά και το εμπόριο μέχρι τις πολιτικές στρατηγικές, καθώς και θέματα σχετικά με τον ρόλο της βιομάζας ως πηγή σε ενεργειακά συστήματα.
Το EUBCE υποστηρίζεται από Ευρωπαϊκούς οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η UNESCO, το Παγκόσμιο Συμβούλιο για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (WCRE), τον Ευρωπαϊκό Οργανισμός Βιομηχανίας Βιομάζας EUBIA, τον  Παγκόσμιο Οργανισμό Βιοενέργειας και άλλους οργανισμούς.
Το τεχνικό πρόγραμμα οργανώνεται από το DG Joint Research Centre της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γίνουν μέλη του 25ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου και Έκθεση Βιομάζας και να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα τους στους ειδικούς, καθώς και σε εκπρόσωπους απ’ τον πολιτικό και βιομηχανικό κλάδο που ηγούνται στο τομέα της βιομάζας και της βιοενέργειας.
Για περισσότερες πληροφορίες :
website : www.eubce.com
email: : biomass.conference@etaflorence.it
τηλέφωνο : +39 0555002280

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης